Autosworld
Coșul tău

OUTLET

Aici puteti gasi machete din colectii personale, machete vechi, rare sau machete resigilate( desfacute doar pentru poza produsului.)

IMPORTANT: Inainte de achizitionarea unei machete din aceasta categorie cititi cu atentie descrierea produsului si verificati pozele! - Machetele din aceasta categorie nu se schimba, nu se returneaza!

Daca aveti machete vechi, rare, din colectiile personale pe care doriti sa le vindeti, noi va putem ajuta. Evaluarea machetelor se face gratis. Pentru mai multe detalii despre aceasta optiune ne puteti contacta.

Machete auto scara 1:43, machete auto scara 1:18, machete auto scara 1:87, cu mici defecte de fabricatie sau cu ambalajul deteriorat, la preturi reduse.

 

Marca: Otto Models Cod produs: 10004174
Produs defect: Antena stramba (poza 2)Macheta realizata manual din poly-rasina de Otto Models la scara 1:18. Versiunea sealed. Serie limitata si numerotata.OBS: Precomanda/Rezervare incheiata, livrarea se va face dupa 30 februarie 2021Importator/Distribuitor oficial Otto Models - RomaniaNu es..
351,81 Lei 390,90 Lei
Fără TVA:295,64 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Notificare
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie.