Autosworld
Coșul tău

Despre noi

Despre noi


 

www.autosworld.ro este magazinul online al Autos World Corp SRL


Adresa sediu social: Dragasani, Strada Braniste nr 23, Judetul Valcea

C.U.I. RO40419688

e-mail: autosworld.ro [@] gmail.com               

+40 729 06 75 80

 

 

Ideea comunitatii Autosworld a debutat in 2011 cu un blog specializat (Autosworld.eu) pe informatii din lumea auto si in special din lumea machetelor auto, apoi a raspuns la necesitatea si dorinta colectionarilor in 2013 cu un forum specializat (Autosworld.eu/forum), un loc de intalnire si schimbat impresii a tuturor celor pasionati de acest hobby si ca orice lucru care se dezvolta in 2014 am puz bazele si unui magazin online (Autosworld.ro) pentru a raspunde nevoilor colectionarilor romani,  in care se comercializeaza in special machete auto, moto, kituri, si ce va urma.

 

Principalul nostru scop este acela de a incuraja iubitorii de machete la scara redusa si de a satisfice exigentele colectionarilor printr-o varietate cat mai mare de modele care sa raspunda tuturor asteptarilor, la orice scara, la orice pret.

 

Chiar daca sunteti un colectionar ocazional de machete, sau colectionar pasionat sau pur si simplu sunteti doar in cautarea unui cadou perfect pentru un barbat, aici este locul ideal, iar noi vom incerca sa va facem sa va simtiti cat mai bine si sa plecati multumit de la noi, pentru ca in viitor sa reveniti cu drag.

 

Moto-ul nostru: “Orice este posibil” – deci daca doriti o machete anume si noi nu o avem, o sa v-o aducem la comanda garantat, nu trebuie decat sa ne contactati iar noi vom face restul pentru d-voastra.

 

Va multumim pentru vizita!

                                                                                                               

 

 

ELENA Ilie Laurentiu

Administrator

Notificare
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie.