Autosworld
Coșul tău

PROGRAMUL DE FIDELIZARE AUTOSWORLD

PROGRAMUL DE FIDELIZARE AUTOSWORLD

Regulament oficial

Capitolul 1. Organizatorul si regulamentul oficial al programului:

Acest program de fidelizare este organizat si desfasurat de AUTOSWORLD (Autos World Corp SRL), cu sediul în Str. Virtutii nr. 7, bl R3, Sector 6, Bucuresti, România. Participantii la acest program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program pentru consultare, în magazinul AUTOSWORLD sau online. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmând ca modificarile sa intre în vigoare numai dupa anuntarea si prezentarea în mod public a acestor modificari. Programul se va desfasura conform prevederilor din prezentul Regulament Oficial si va fi valabil atat in magazinul online www.autosworld.ro, cat si in magazinul fizic AUTOSWORLD.

Capitolul 2. Conditii de participare:

Orice persoana fizica, cu domiciliul stabil în România si cu vârsta de cel putin 14 ani, poate fi membru al programului de fidelizare. Exceptie fac angajatii AUTOSWORLD.

Pentru a deveni membru si a intra in programul de fiabilitate, o persoana trebuie sa faca cumparaturi din magazinele noastre (online sau fizic), iar in functie de achizitii devine membru al programului.

-          Membru SILVER - > orice persoana ale carei achizitii insumate depasesc pragul de 1500 lei,  intr-o luna calendaristica, devine membru SILVER si va beneficia de o reducere de 5% la orice achizitie viitoare.

-          Membru GOLD - > orice persoana ale carei achizitii insumate depasesc pragul de 4000 lei,  intr-o luna calendaristica, devine membru GOLD si va beneficia de o reducere de 10% la orice achizitie viitoare.

-          Membru VIP - > orice persoana ale carei achizitii insumate depasesc pragul de 7000 lei,  intr-o luna calendaristica, devine membru VIP si va beneficia de o reducere de 15% la orice achizitie viitoare. sau poate fi atribuit preferential de catre AUTOSWORLD (ex membru al asociatilor de profil, forumuri etc).

 La programul de fidelizare se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de înscriere, pe care cumparatorul îl va primi în magazin daca achizitia/achizitiile insumate depasesc un anumit prag, sau se va primi prin posta de catre persoanele ce achizitioneaza produse online. Cardul devine activ in 12 ore de la emiterea acestuia – asta inseamna ca fiecare client va beneficia de reducerile aferente incepand cu urmatoarea comanda.

Prin înscrierea în program, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul acestuia si ca datele lor personale (inclusiv adresa) sa fie prelucrate, sa intre în baza de date ELENA ILIE LAURENTIU PFA si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (fax, posta, email, SMS etc.) din partea AUTOSWORLD si a tuturor partenerilor sai.

Capitolul 3. Mecanismul programului:

Orice detinator de card beneficiaza pe loc pentru cumparaturile efectuate dupa intrarea în vigoare a cardului de anumite discounturi :

-          DISCOUNT 5%, 10%, 15% (in functie de tipul de card) la orice achizitie, oricate produse din oferta noastra, din momentul emiterii cardului pe termen nelimitat (exceptie fac produsele aflate in alte promotii, ziare/reviste - ce au preturi impuse sau sectiunea de consignatie)

-          DISCOUNT 10% la orice pre-comanda.

-          DISCOUNT de 15% cadou de ziua de nastere (exceptie fac machetele din consignatie si CMC).

-          Posibilitate rezervare produse maxim 20 zile calendaristice.

-          DISCOUNT 50% la comisionul perceput pentru produsele dumneavoastra plasate in consignatie.

Reducerile se aplicate detinatorilor de carduri nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cumparatorul trebuie sa prezinte cardul inainte de emiterea bonului fiscal pentru comenzi in magazin sau sa adauge in comanda codul uni pentru magazinul online. Detinatorul cardului de fidelitate are dreptul sa participe la campaniile promotionale organizate pentru acestia si pot beneficia de oferte/discount-uri speciale. Discountul nu poate fi acordat în lipsa prezentarii cardului.

Capitolul 4. Cardul de fidelizare:

La baza programului de fidelizare se afla cardul de fidelizare AUTOSWORLD, destinat clientilor AUTOSWORLD.
Fiecare participant are dreptul la un singur card – personalizat, netransmisibil. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor în vigoare. Discount-urile aplicate în programul de fidelizare AUTOSWORLD se supun conditiei ca pretul de vânzare cu amanuntul sa nu scada sub pretul de achizitie. AUTOSWORLD îsi rezerva dreptul de a dezactiva orice card de fidelizare AUTOSWORLD. Emiterea lui este gratuita, si se face la cererea expres/scrisa a clientului. Nu se emit automat.

Capitolul 5. Folosirea cardului de fidelizare:

Cardul de membru nu este un instrument de plata, si nu este transmisibil. In baza lui, clientul poate beneficia de avantajele oferite de AUTOSWORLD. La orice achizitii in magazinul fizic, clientul are obligatia de a prezenta cardul de membru pentru a benefica de avantajele lui (posibil sa i se ceara si un act de identificare), iar la achizitiile online, clientul are obligatia de a adauga codul unic in formularul de comanda.

Capitolul 6. Cardurile deteriorate, pierdute sau furate:

Daca un card AUTOSWORLD s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, acest lucru trebuie anuntat la numarul de telefon 0729067580 sau la adresa de e-mail autosworld.ro@gmail.com. Odata cu înstiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care îsi pierde cardul sau îi este furat, are dreptul la un nou card.

 

Capitolul 7. Durata si incetarea regulamentului :

 

Prezentul regulament are o valabilitate pe termen nelimitat. Emitentul AUTOSWORLD, poate modifica sau inceta aceasta campanie de fidelitate oricand si poate dezactiva sau suspenda carduri (in caz de frauda, tentativa de frauda, sau utilizare inadecvata). In caz de neutilizare a cardului intr-o perioada de 6 luni de la ultima comanda, cardul se suspenda automat (reactivarea se va face cu o noua comanda ca si client normal), iar in caz de neutilizare a cardului timp de 12 luni consecutive, cardul se anuleaza automat.

Capitolul 8. Protectia datelor personale:

Prin semnarea formularului de înscriere, participantul este de acord ca datele sale completate în formularul de înscriere sa intre în baza de date a companiei ELENA Ilie Laurentiu PFA. Participantul îsi exprima acordul ca informatiile completate în talon sa fie folosite de AUTOSWORLD în scopuri statistice si pentru actiuni de marketing direct si sa primeasca materiale informative de al AUTOSWORLD si partenerii sai. Participantul are drept de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001. Regulamentul Oficial este disponibil în mod gratuit oricarui participant la programul în toate magazinul AUTOSWORLD si online pe : http://autosworld.ro.ro/index.php?route=information/information&information_id=8

Prin participarea la acest program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

Notificare
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie.