Autosworld
Coșul tău

Colectia Magic Happy English - Amercom

 

 Colectia Magic Happy English  este o colectie de carti interactive oferita de Amercom incepand din septembrie 2014. Este un curs de limba engleza creat pentru copii, cu varste de la 3 la 15 ani, de BBC.

 Colectia va cuprinde 52 de carti si 26 de DVD-uri, cu o aparitie bilunara (o data la doua saptamani - martea). Pentru a ceasta colectie aveti nevoie de Stiloul Magic si DVD-ul afferent de instalare.

 Stiloul magic va face astfel, încât învățarea cuvintelor, expresiilor noi și exprimarea corectă să devină o distracție interesantă. Datorită colecției ”Magic Happy English” copilul se poate distra cu personajele amuzante ale filmelor de BBC, învățând în același timp cuvinte și expresii în limba engleză. Expresiile rimate, poeziile și cântecele vor face învățarea limbii mai ușoară și în același timp plăcută. 

 

Pretul unui numar este de 19,95 lei si apare martea o data la doua saptamani atat la chioscurile de ziare cat si prin intermediul Autosworld 

Nu sunt produse în această categorie.

Notificare
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie.