Autosworld
Coșul tău

Termeni si conditii

Termeni si conditii


  1. DEFINITII

Acord privind termenii si conditiile (denumit in continuare "Acord") de utilizare a serviciilor si produselor (denumite in continuare "Produse si Servicii") oferite de  Autos World Corp SRL  prin site-ul web de la adresa http://www.autosworld.ro (denumit in continuare "Site").

Vanzator – Autos World Corp SRL CUI RO40419688, avand sediul social in localitatea Dragasani, sr Branistei nr 23.

Vizitator - Orice persoana care intra pe Site, fara sa isi faca cont pe Site.

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda pe site.

Cumparatorii pot fi persoane fizice, cat si juridice.

Atunci cand accesati sau utilizati Siteul sau Serviciile, sunteti de acord si acceptati in totalitate prevederile prezentului Acord.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Doar persoanele care au cel putin 18 ani impliniti pot deveni Cumparatori. Prin inregistrarea pe Site, certificati faptul ca aveti minim 18 ani impliniti. Aceasta conditie de varsta minima este necesara pentru asigurarea faptului ca acestia au capacitatea si autoritatea de a respecta prezentul Acord.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. O comanda neconfirmata nu are valoarea unui Contract.

Livrarea se va face conform uneia din optiunile (contractele) disponibile in momentul comenzii de catre magazin. Mai multe detalii despre conditiile de livrare se gasesc in pagina speciala LIVRARE.

 

3. OBLIGATIILE VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Produsele si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, de scrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor legate de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt in proprietatea Autosworld si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

 

5. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in factura proforma transmisa Cumparatorului. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

6. RASPUNDERE

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de Site. De asemenea, Site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

 

7. POLITICA DE RETURNARE

Conform legislatiei in vigoare OG 130/2000, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor personae fizice. 

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile de produse livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 

Politica de returnare a poduselor se aplica DOAR produselor care nu se afla in promotii, resigilate sau din sectiunea OUTLET

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia jucariile, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. 
 

8. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre Autosworld. Scopul colectarii datelor este: crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing.

Orice Vizitator sau Cumparator care trimite date sau informatii cu caracter personal catre Autosworld si manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

9. SECURITATEA DATELOR

Autosworld garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul dvs de client. Aceste informatii nu vor fi transmise sub nici o forma sau motiv unei terte parti. Ne rezervam dreptul de a trimite newslettere cu informatii comerciale despre produsele si serviciile noastre pe adresa de email trecuta in formularul de inregistrare pe site.

Accesul Cumparatorilor la anumite Servicii si informatii din cadrul Siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "deconectare" din contul dvs. din cadrul Serviciilor online oferite de Site la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora.

Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre Autosworld.

Notificare
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de utilizare cookie.