Si o ultima Brumma
24. Auto Union Type C World Speed Record Test Car (Streamline)

Un bunic al lui Audi cu o aerodinamica deosebita. Prin anii '37 a reusit un record de viteza de aproximativ 400km/h. Masina avea un motor V16 de 6litri si o putere de peste 500cp. O performanta incredibila pentru acele vremuri.

Macheta este foarte grea si destul de mare comparativ cu alte modele la scara 1:43 (5.80m lungime la modelul real). Este grea deoarece are si sasiul metalic.
Prea multe detalii nu are, nici nu ar avea ce

In afara de forma si cele 16 tevi de esapament...mai nimic nu atrage atentia.

Din cauza acelor aripi, rotile nu se vad mai deloc. De interior nu mai vorbesc... putea sa nici nu fie, oricum nu se vedea.

Sasiul metalic, greu si solid.

Rotile bine redate, cu spite (din plastic) si tambur in spatele jantelor. Din cauza greutatii machetei, cauciucurile s-au deformat. Acum am pus o piesa pe postament si acestea nu mai ating "solul"

Si interiorul, bine redat, zic eu. Mai ales pentru o macheta ce are parbrizul cam gamalia unui chibrit. Doar demontand macheta se poate vedea interiorul

Imi place ciudatenia asta, mai ales la forma, dar si la realizare. Si mi se pare ca mai e si ceva editie limitata....din 2000buc, scrie ceva pe cutie