Autor Subiect: Colectia mea 1:43  (Citit de 95957 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Adrian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1031
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - un Mercedes
« Răspuns #110 : Mai 17, 2015, 04:42:24 p.m. »
Sa mai continui cu vreo 2...3 Brumme de masini :)

22. Mercedes W196C, produsa de Brumm.

Nu pot spune ca am fost atras asa mult de macheta asta, interesanta este forma. La detalii o duce cat de cat acceptabil.

Caroseria are o linie interesanta. In partea din spate macheta pare facuta mai din topor. Desi par a fi fotodecupate, jantele sunt din plastic, dar facute bine.

Imi place esapamentul, realizat din doua tevi...

Interiorul...decent pentru o masina de curse din acele vremuri.

Pe dedesupt...simpla.. ;)

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
Re: Colectia mea 1:43
« Răspuns #111 : Mai 18, 2015, 08:01:12 a.m. »
jantele imi plac si mie. si scrisul de pe anvelopa e frumos asa cu alb. e mai vizibil. le astept si pe celelalte doua machete sa le vad  :)

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #112 : Mai 18, 2015, 09:15:25 a.m. »
Si mie imi plac jantele...

Offline Adrian

• Hero Member
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Cooper T53
« Răspuns #113 : Mai 18, 2015, 10:51:21 p.m. »
Inca  o Brumma de macheta. Si asta are rotile frumusele  ;D
23. Cooper T53, Brumm

Cam asa aratau masinile de curse prin anii '60. Este o macheta foarte mica si are ceva detalii.

Decaluri bine aplicate. Culoarea, un verde foarte foarte inchis, mie imi place. Jantele sunt si ele bine redate, din pacate nu am apucat sa le fac o poza mai detaliata :(

Destul de detaliare suspensiile. Si culmea, cele din fata sunt mobile  ;)

Interiorul reprezentat destul de bine. Imi place volanul in mai multe culori. Ceasurile de bord si ele vizibile.

Pe dedesupt se vad iarasi suspensiile destul de bine redate.

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #114 : Mai 19, 2015, 09:31:14 a.m. »
detalierea suspensiei imi place si mie. daca ai mai zis ca este si mobila...un plus de realism adus machetei.

Offline Adrian

• Hero Member
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Streamline
« Răspuns #115 : Mai 22, 2015, 04:14:54 p.m. »
Si o ultima Brumma
24. Auto Union Type C World Speed Record Test Car (Streamline)

Un bunic al lui Audi cu o aerodinamica deosebita. Prin anii '37 a reusit un record de viteza de aproximativ 400km/h. Masina avea un motor V16 de 6litri si o putere de peste 500cp. O performanta incredibila pentru acele vremuri.

Macheta este foarte grea si destul de mare comparativ cu alte modele la scara 1:43 (5.80m lungime la modelul real). Este grea deoarece are si sasiul metalic.
Prea multe detalii nu are, nici nu ar avea ce :) In afara de forma si cele 16 tevi de esapament...mai nimic nu atrage atentia.

Din cauza acelor aripi, rotile nu se vad mai deloc. De interior nu mai vorbesc... putea sa nici nu fie, oricum nu se vedea.  ;D

Sasiul metalic, greu si solid.

Rotile bine redate, cu spite (din plastic) si tambur in spatele jantelor. Din cauza greutatii machetei, cauciucurile s-au deformat. Acum am pus o piesa pe postament si acestea nu mai ating "solul"

Si interiorul, bine redat, zic eu. Mai ales pentru o macheta ce are parbrizul cam gamalia unui chibrit. Doar demontand macheta se poate vedea interiorul :)
Imi place ciudatenia asta, mai ales la forma, dar si la realizare. Si mi se pare ca mai e si ceva editie limitata....din 2000buc, scrie ceva pe cutie :P

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #116 : Mai 22, 2015, 04:42:07 p.m. »
nu ma atrage macheta, dar din profil se vede bine. imi place ca ai facut poza pe geam si se vede refexia ei (dublura). a iesit foarte bine. rotile imi plac. sunt foarte bine redate spitele la dimensiunile lor.

Offline Adrian

• Hero Member
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Un nou Porsche
« Răspuns #117 : Mai 28, 2015, 04:44:38 p.m. »
Si acum sa ne intoarcem putin la Detail Cars :)
25. Porsche 356A - Carrera Panamericana, art. 227

Am reusit sa gasesc si modelul real. Seamana mai mult sau mai putin cu macheta, sunt ceva diferente pe la oglinda, pe la bara din fata, dar e bine pana la urma  ;)

Are multe multe decal-uri asa cum imi place mie  ;D, bine aplicate, si care s-au comportat binisor in timp.

Asa la o prima vedere se pare ca seamana decal-urile cu cele originale, pacat ca nu am gasit poze color.

Tot cu usi mobile, bine realizate.

Jantele conform modelului real. Si rotile bagate sub caroserie. Stiu ca arata ciudat, dar asa aratau si pe modelul original.

Un dedesupt... oarecare  ;D

O macheta frumusica, sta bine langa suratele ei 356A.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #118 : Mai 28, 2015, 05:55:47 p.m. »
Da, arata bine.

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #119 : Mai 29, 2015, 08:02:25 a.m. »
plina de culori si decaluri. eu cred ca este aceeasi macheta ca cea din poze, chiar daca sunt alb negru