21. Ferrari 250 LM - Best Models

Prea multe nu prea stiu eu despre modelul asta. O forma ciudatica, dar pentru 1964 cand a aparut primul model...cred ca este bine.

Am cumparat mai mult macheta aceasta pentru culoarea... pe care nu o are

Este doar metalul slefuit asa mai la pila si dat cu lac... cu pensula cred

Ca si detalii, pentru varsta ei (produpa prin '94) este binisor. Faruri, stopuri, aerisiri, busoane rezervor, toate sunt piese separate, lipite mai mult sau mai putin la locul lor.
Si este o macheta grea, nu cred ca este din zamac. Daca ai probleme cu cineva poti sa o folosesti pe post de arma alba. E foarte solida, doar este produsa in Europa.

Rotile sunt foarte bine redate. Jantele sunt metalice, piese fotodecupate. Acea piulita de prindere este fixa pe ax, nu se roteste odata cu roata, si arata foarte bine. In spatele spitelor sunt reprezentati tamburii de frana, si ei tot din metal.

Stergatorul tot din ceva metal, bine realizat. Pacat ca datorita trecerii timpului geamurile s-au cam matuit

Pe dedesupt nimic deosebit. Defapt are ceva deosebit... suruburile de prindere... Nici la usa de la casa n-am asa ceva! Suruburi zdravene, nu boldurile de acum

Interiorul nu este asa de laudat. Dar are schimbator de viteze cromat, ceva cesulete de bord. Oricum prin geamurile matuite nu se vad...

Pe postament are o mica placuta metalica unde este scris modelul, motorul si anii cand a fost produs modelul. Si bineinteles cartonasul unde spune ca este editie limitata. Este bine ca dupa atatia ani inca mai exista acel cartonas. Oricum macheta are si cupola din plexi, si cutia de carton, toate intr-o stare foarte buna.
Nu pot spune ca este o macheta care imi place mult, dar imi place cum arata pentru varsta ei, si.... ca este produsa in Europa.