Autor Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 42146 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
Re: Colectia Miria 1:18
« Răspuns #180 : Martie 18, 2014, 01:48:22 p.m. »
Urmareste siteul,va avea o descriere completa si poze pe masura.Mi as fi dorit sa pot prezenta si aici,insa interesul pentru machetele de la ziar este mai mare decat pt un schuco, autoart etc.Multumesc pt gazduire.

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #181 : Martie 18, 2014, 01:59:44 p.m. »
Si eu sunt tot de parerea lui Ksm.... pune si tu 3-4 poze din mai multe unghiuri sa se vada detaliile - si cel mai importat(pt mine) pune producatorul.

Eu de exemplu nu am timp sa vad toate prezentarile de pe forum sau sa comentez la ele...asa ca le iau prin sondaj, unde vad o poza ca a ta - fara producator, fara descriere, fara detalii...mu zabovesc foarte mult, trec la urmatorul.

Si cel mai mult nu-mi plac acele prezentari de genul "uite aici poza cu un far...daca vrei sa vezi despre ce e vorba, da un click in partea cealalta", si culmea nici nu-mi trezesc interesul sa dau click acolo.

Ideea care trebuie sa o retii este faptul ca ai machete frumoase si interesante....insa e o vorba: "Ambalajul face toti banii!"...asa ca mai lucreaza putin la partea de prezentare...prezentare aici pe forum ca pe site am vazut ca te pricepi :)

ksm

• Vizitator
« Răspuns #182 : Martie 18, 2014, 02:09:05 p.m. »
eu unul nu intru pe site-uri, si nici pe bloguri, acolo interesul este si mai mic, nu posteaza mai nimeni

si boggy avea blog (am intrat o singura data), si Sergiu de la Campina - n-am intrat deloc si cred ca mai sunt exemple

si din pacate ai dreptate, interesul pentru DeA este mai mare - explicatia este data de puterea financiara a amatorilor, nu sunt multi care-si permit machete scumpe

cred

• Vizitator
« Răspuns #183 : Martie 18, 2014, 02:23:04 p.m. »
As zice mai multe daca as vedea mai multe poze, asa, are o culoare foarte frumoasa, partea frontala arata bine, pare o macheta OK.
Daca ai pune macar 3-6 poze....
Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 2752 ori)

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #184 : Martie 18, 2014, 04:53:11 p.m. »
Sunt si eu de acord cu restul, as dori sa vad mai multe poze cu fiecare macheta. Asa daca vedem o singura poza nu prea avem ce sa zicem despre ea. Vad ca ai machete "high-class", merita fiecare o prezentare detaliata. Poate mai schimbi si fundalul din cand in cand, dupa o vreme devine monotonie. Fa o incercare, ia o macheta undeva afara cu tine, fa-i vreo 6-8 poze si posteaza-le pe topic, sa vezi atunci cum o sa trezesti interesul colectionarilor. ;)

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #185 : Martie 18, 2014, 07:14:52 p.m. »
Mai fac si eu ce pot, eu nu castig de pe urma site ului, dar este creatie proprie si nu il pot lasa sa moara punand toate pozele pe forum.In RO sunt f putini colectionari adevarati, adica ce au machete de calitate,cei ce colectioneaza Deago sau Ferrari sunt de cele mai multe ori curiosi in ale acestui hobby .Sa nu fiu inteles gresit si eu cumpar aceste machete de la ziar si am toata colectia de masini legenda,vis si ferrari, dar mi se pare aiurea ca un schuco sa nu aiba niciun comment insa noua masinuta de la Ferrari sau de vis sa aiba zeci de commenturi.Asadar ma retrag si voi citi cu placere forumul, cine doreste sa vada colectia in desfasurare stie unde o gaseste.Multumesc.

Offline Schumy

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #186 : Martie 18, 2014, 07:21:23 p.m. »
Miria pacat ca vrei sa-ti inchiz topicul , ,stiu ca e deranjant sa postezi ceva si sa vezi ca lumea nu zice nimic.Sunt putini cei care pot sa dea 100 -200-400 Euro pe o macheta si care sa inteleaga ce este o macheta adevarata la banii astia.In Romania sunt oameni cu venituri mici marea majoritate si deagostini e tot ce-si pot permite, nici nu au ce sa comenteze daca n-au vazut live o asemenea bijuterie.Eu zic ca merita sa iti prezinti colectia in continuare, poate chiar cu mai multe poze si in timp cei care colectioneaza deagostini acum, o sa inteleaga ce este un autoart.Suntem la inceput in domeniul colectionarii de machete, eu pana acum 1-2 ani nu stiam altceva in afara de deagostini.Cu timpul am inceput sa am ocazia sa vad machete de valoare, chiar si asa mi-e greu sa-mi dau cu parerea despre o macheta cum este porsche-ul prezentat de tine.De multe ori prefer sa-i las pe cei care stiu mai bine ca mine despre marca respectiva sau despre macheta sa posteze, ca sa nu postez aiurea.Eu iti inchid topicul daca esti hotarat, dar te rog sa te gandesti la ce ti-am zis.Eu personal iti multumesc pentru efortul depus pana acum sa prezinti cate o poza din fiecare macheta pe care o ai.Macar posteaza o macheta din colectie cum ai facut si pana acum si mai jos posteaza link cu sit-ul unde pot vedea mai multe despre macheta, ce te costa sa faci ca si pana acum?Eu deexemplu urmeaza sa postez o macheta la care am muncit 2 luni , pun pariu ca o sa posteze 3-4 persoane si aia e, dar in timp sunt convins ca o sa atraga atentia si altora.
« Ultima Modificare: Martie 18, 2014, 07:37:45 p.m. de Schumy »

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #187 : Martie 18, 2014, 07:33:51 p.m. »
Sustin si eu parerea lui Schumy. Mie nu imi este greu sa scriu comentarii de gen "Frumoasa macheta" sau "Ce detalii superbe", doar ca, ma gandesc si la faptul ca, dupa ceva timp, devine plictisitor si pentru dumneavoastra sa cititi comentarii de genul asta :)

Si, ca incheiere, aveti o colectie superba si va rog sa postati in continuare, macar o poza si link-ul catre prezentare. Chiar daca sunt foarte (sau extrem) de rare comentariile, sa stiti ca topicul si prezentarea de pe site va este urmarita !!!

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #188 : Martie 18, 2014, 08:22:36 p.m. »
Multumesc o sa ma mai gandesc la aceasta decizie.

nick

• Vizitator
« Răspuns #189 : Martie 18, 2014, 10:14:47 p.m. »
Multumesc o sa ma mai gandesc la aceasta decizie.
Stai mai nene, unde pleci?
Eu ma uit pe topicul tau, al lui Mihai si al lui Andrei. Toti aveti high-end-uri de mare efect (mai ales oldtimerele dupa care eu sunt innebunit) si e o adevarata placere sa ma uit la pozele voastre. Daca nu comentez la fiecare poza , asta nu inseamna ca nu ma uit la ce minunatii aveti in "garaj"...
Si, vorba colegilor, pune si tu mai multe poze cu machetele, nu numai una-doua.