Miria pacat ca vrei sa-ti inchiz topicul , ,stiu ca e deranjant sa postezi ceva si sa vezi ca lumea nu zice nimic.Sunt putini cei care pot sa dea 100 -200-400 Euro pe o macheta si care sa inteleaga ce este o macheta adevarata la banii astia.In Romania sunt oameni cu venituri mici marea majoritate si deagostini e tot ce-si pot permite, nici nu au ce sa comenteze daca n-au vazut live o asemenea bijuterie.Eu zic ca merita sa iti prezinti colectia in continuare, poate chiar cu mai multe poze si in timp cei care colectioneaza deagostini acum, o sa inteleaga ce este un autoart.Suntem la inceput in domeniul colectionarii de machete, eu pana acum 1-2 ani nu stiam altceva in afara de deagostini.Cu timpul am inceput sa am ocazia sa vad machete de valoare, chiar si asa mi-e greu sa-mi dau cu parerea despre o macheta cum este porsche-ul prezentat de tine.De multe ori prefer sa-i las pe cei care stiu mai bine ca mine despre marca respectiva sau despre macheta sa posteze, ca sa nu postez aiurea.Eu iti inchid topicul daca esti hotarat, dar te rog sa te gandesti la ce ti-am zis.Eu personal iti multumesc pentru efortul depus pana acum sa prezinti cate o poza din fiecare macheta pe care o ai.Macar posteaza o macheta din colectie cum ai facut si pana acum si mai jos posteaza link cu sit-ul unde pot vedea mai multe despre macheta, ce te costa sa faci ca si pana acum?Eu deexemplu urmeaza sa postez o macheta la care am muncit 2 luni , pun pariu ca o sa posteze 3-4 persoane si aia e, dar in timp sunt convins ca o sa atraga atentia si altora.