Imi place foarte mult R4, detalii sunt bune, ....
Care R4 ?! ca eu nu vad nici o poza

PS: Miria, forumul teoretic e dedicat machetelor nu neaparat povestirilor si linkurilor. Vad ca ai prezentat o macheta noua R4 din colectia ta, insa in loc de poza ai pus un link catre blogul tau....ori nu se procedeaza asa. Adaugi descrierea unei machete, pozele si apoi la sfarsit dupa 3-4 poza adaugi si link-ul catre blog cu mentiunea ca acolo se pot vedea mai multe poze.
De exemplu postul tau despre R4 e fara valoare pentru membrii acestui forum pt ca nu pot sa vada nimic...decat o reclama catre un blog.
Principiul este ca te poti folosi de forum sa pui linkuri catre un blog, insa trebuie sa returnezi si tu ceva valoare forumului...nu poti sa beneficiezi de vizibilitate gratis...cam asa sta treaba in online.
PS: Daca in acel post cu R4 nu o sa apara si poze....o sa editez atunci stergand linkul catre blog si avertisment pentru reclama.
PSS: Si sa fim si la subiect, victimizarea nu face bine nimanui....cred ca totusi pozele cu colectia ta au parte de mai mult vizibilitate aici pe forum decat pe blog, cred ca primesti mai multe comentarii aici decat acolo, nu?...deci este atat in interesul tau cat si al nostru sa continui cu prezentarea colectiei tale si aici pe forum.
La cat mai multe machete!
Cu respect
Laurentiu
Admin