12. Porsche 356A - Coupe, art. 220
Sa schimbam iarasi marcile, trecem pe Porsche-ulete

Machetuta asta imi place, e o buburuzenie mica si rosie

Initial imi parea o macheta ciudata, cu probleme din cauza rotilor prea mult bagate sub ea. Acum cautand poze cu modelul real am observat si eu ca e bine realizata.
Vopsea bine aplicata si multe piese cromate, ornamente capote, inele faruri, stopuri, semnalizatoare. Ar fi fost frumos daca erau si manerele portierelor piese separate, dar e bine ca macar sunt cromate. Barele de protectie si ele cromate arata bine.
Frumos reprezentate si chederele. Iar aerisirea de la motor este o piesa fotodecupata lipita acolo. Initial am crezut ca este un decal, dar se simt striurile la atingere.
Decalurile, mai putine si bine aplicate, nu-s strambe sau nesimetrice. La praguri are acea linie cromata, e un fel de folie mai groasa lipita, arata bine.
O eroare ar fi la stergatoare, sunt puse invers, specifice masinilor cu volanul pe dreapta. Dar arata bine si daca nu esti atent nu se observa

Usile se deschib bine, se potrivesc la locul lor. Parca lufturile sunt putin cam mari...
Usile sunt prevazute cu fete de usi ce au zone cromate (nituri, manere)

Rotile bine redate, dar lipseste sigla de pe capacele de protectie

Aici se vede mai bine acea zona cromata pe praguri.

Pe dedesupt...nu prea multe. Curat lucrat, evidentiat motorul si esapamentul
Sunt interesant ascunse evacuarile, prin suportii de la bara spate. Acele gaurele in suportii de la bara sunt evacuatile... ingenios

Pentru a vedea interiorul mai bine a trebuit sa o demontez, si p-asta

Tot mochetata, interiorul crem, curat lucrat. Scaunele din acelasi cauciuc moale, si sunt pline de paf, sau ceva de genul asta, si nu se prea pot sterge, parca ar fi electrizate

Scaunele au niste insertii rosi, inainte de a desface macheta credeam ca nu sunt vopsite bine

In spate nu ma prea prind care e bancheta, aia neagra, sau aia crem, care este si piesa separata...dar spatiul este foarte mic acolo. Eventual bancheta pentru catel sau pisica...
Bordul bine redat, butonase, cesulete si radio. Si piesa de rezistenta...volanul! Interior cromat, in rest alb, sigla foarte frumos asezata. E un volan de nota zece, as zice