Autor Subiect: Colectia mea 1:43  (Citit de 96099 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
Re: Colectia mea 1:43
« Răspuns #100 : Aprilie 24, 2015, 03:48:47 p.m. »
te pregatesti de vreo cursa ceva? ai destule racing aliniate....in vitrina. frumos, frumoase si la cat mai multe. foarte frumos modelul F40. simplu si elegant (k model). sper sa ma tina scrolul la maus cand iti urmaresc topicul.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2386
  • Muad'Dib
« Răspuns #101 : Aprilie 27, 2015, 06:37:51 p.m. »
Wow... adica WOW, ce bine arata Ferrari F40 Racing GT. art. 153! Imi place ca ai desfacut macheta, altfel nu puteam vedea prea bine detalierea interioara, super tare!
Imi plac mult si machetele de la Daytona, desi e unul dintre putinele modele de la Ferrari care nu prea imi plac in "real life".
Ziceai ca nu ai ce sa prezinti, ca nu prea ai machete frumoase si interesante... dupa ce vad aici nu prea te mai cred  ;D  ;).
"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline Adrian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1031
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Ferrari F40 Le Mans
« Răspuns #102 : Aprilie 28, 2015, 04:54:22 p.m. »
Ei Bogdan, e o simpla macheta veche, e facuta destul de bine, dar sigur sunt altele si mai bune ;)

20. Ferrari F40 Le Mans, art. 151

Este o macheta de Ferrari ce-mi place mult. Una dintre cele mai frumoase dupa mine  ::)

As putea spune ca seamana cu modelul precedent... dar totusi difera. Si de daca aceasta nu sunt diferente de decaluri, acum sunt diferente de caroserie...
Este putin mai lata, are acele aripioare in fata. Pe capota are o priza mare de aer. Eleronul din spate este complet diferit. Are antena, ceva modificari si prin spate, pe la spoiler. In rest macheta are vopseaua bine aplicata, mai sunt ceva zone unde acele aripioare nu sunt vopsite bine. Ele sunt elemente turnate otada cu caroseria. Decalurile arata bine si nu sunt asa multe.

Rotile sunt si ele diferite, alt tip de jante, din ce vad sunt specifice modelelor ce au participat la Le Mans, dar cred ca trebuiau sa fie putin mai mari.... Stergatorul montat coresct si in poza se vede si priza de aer de pe capota fata. Antena asa are forma, nu este nici rupta, nici deformata.

Usile se deschid asemenea modelului anterior. Se inchid destul de greu din cauza spatiilor mici, dar se inchid.

Am demontat-o si pe asta. Motorul este la fel. Arata bine prin acel geam din spate.

Interiorul bine redat. Acum respecta mai mult un model de curse. Nu are mochete, nici nu ar avea de ce. Are doar scaunul soferului cu centurile. Bordul este diferit ca si ceasuri si butonase fata de celalalt model. In dreapta extinctorl si... o chestie a motorului care ajunge prin masina... asa o trebui sa fie :P

Pe dedesupt cam la fel. Apar in plus acele aripioare din spate.

Mie imi place  ;D

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16509
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #103 : Aprilie 28, 2015, 07:56:22 p.m. »
Mie imi place  ;D
Si mie, desi nu ma omor cu masinile care au inscrise numerele de concurs.

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #104 : Aprilie 28, 2015, 09:23:35 p.m. »
numai machete frumoase. acum chiar se cere o poza de ansamblu cu toate. sau mai poti astepta sa mai strangi cateva. imi place.

Offline Adrian

• Hero Member
  • PUNCT
« Răspuns #105 : Aprilie 29, 2015, 04:52:57 p.m. »
Am facut si cateva poze cu cele de curse. Arata destul de binisor impreuna.

Momentan cam asta am de la Detail Cars. Cand voi mai lua, voi mai vrezenta... acum nu stiu ce o sa mai prezint. :-\

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #106 : Aprilie 29, 2015, 07:11:04 p.m. »
Frumosi caluti ai in colectie! :D

Offline Adrian

• Hero Member
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Ferrari 250 LM
« Răspuns #107 : Mai 08, 2015, 09:54:53 a.m. »
21. Ferrari 250 LM - Best Models

Prea multe nu prea stiu eu despre modelul asta. O forma ciudatica, dar pentru 1964 cand a aparut primul model...cred ca este bine.

Am cumparat mai mult macheta aceasta pentru culoarea... pe care nu o are  ;D Este doar metalul slefuit asa mai la pila si dat cu lac... cu pensula cred  ;D
Ca si detalii, pentru varsta ei (produpa prin '94) este binisor. Faruri, stopuri, aerisiri, busoane rezervor, toate sunt piese separate, lipite mai mult sau mai putin la locul lor.
Si este o macheta grea, nu cred ca este din zamac. Daca ai probleme cu cineva poti sa o folosesti pe post de arma alba. E foarte solida, doar este produsa in Europa.

Rotile sunt foarte bine redate. Jantele sunt metalice, piese fotodecupate. Acea piulita de prindere este fixa pe ax, nu se roteste odata cu roata, si arata foarte bine. In spatele spitelor sunt reprezentati tamburii de frana, si ei tot din metal.

Stergatorul tot din ceva metal, bine realizat. Pacat ca datorita trecerii timpului geamurile s-au cam matuit  :(

Pe dedesupt nimic deosebit. Defapt are ceva deosebit... suruburile de prindere... Nici la usa de la casa n-am asa ceva! Suruburi zdravene, nu boldurile de acum  ;D

Interiorul nu este asa de laudat. Dar are schimbator de viteze cromat, ceva cesulete de bord. Oricum prin geamurile matuite nu se vad...

Pe postament are o mica placuta metalica unde este scris modelul, motorul si anii cand a fost produs modelul. Si bineinteles cartonasul unde spune ca este editie limitata. Este bine ca dupa atatia ani inca mai exista acel cartonas. Oricum macheta are si cupola din plexi, si cutia de carton, toate intr-o stare foarte buna.

Nu pot spune ca este o macheta care imi place mult, dar imi place cum arata pentru varsta ei, si.... ca este produsa in Europa.

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #108 : Mai 08, 2015, 10:09:11 a.m. »
Absolut dementiala colectia, FELICITARI!

Domnul Gabriel trebuie sa fie pe aici pe undeva... :D
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #109 : Mai 08, 2015, 12:20:49 p.m. »
Nu ma incanta din cale-afara modelu' real, dar ca si macheta este simpatica. Imi place ca este serie limitata, iar suruburile de prindere... sunt de mare efect... :o