Autor Subiect: Programul RABLA la machete :)  (Citit de 1018 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Law

  • Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1732
    • AurosWorld
Programul RABLA la machete :)
« : Septembrie 17, 2015, 01:36:53 p.m. »


Pentru prima data in Romania (posibil in lume), am demarat Programul RABLA pentru machete! :), doar pe www.autosworld.ro

Regulament. Programul se desfasoara pana la data de 31 decembrie 2015, putatnd fi achizitionata orice macheta din magazinul nostru, care se afla pe stoc si care nu mai beneficiaza de alte reduceri sau promotii.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta reducere este ca la o comanda cu predare personala – sa ne aduci macheta veche, sau in restul cazurilor sa ne-o trimiti prin posta(dovada de trimitere).

Pentru achizitionarea unei machete 1:43 se trimite o macheta 1:43(indiferent de producator sau stare – insa sa contina toate elementele (caroserie, roti, geamuri, sasiu)), pentru o macheta 1:18 se trimite una 1:18 etc…

– 15% reducere la achizitionarea unei singure machete prin acest program. Comanda poate sa contine mai multe machete, insa reducerea se acorda pentru o singura macheta (la alegere),de aceeasi scara, din intreaga comanda …restul machetelor din comanda ramanand la pret intreg.
– 20% reducere pentru achizitionarea a 2 sau mai multe machete prin acest program. Comanda poate sa contine mai multe machete, insa reducerea se acorda pentru maxim 2 machete (la alegere),de aceeasi scara, din intreaga comanda …restul machetelor din comanda ramanand la pret intreg.

Detaliile programului precum si ce machete din comanda beneficiaza de reduceri se stabilesc telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Intra pe www.autosworld.ro Shop si alege-ti macheta dorita!