Acum am vazut pozele lui RUA (deh, Photobucket-ul asta nu se impaca cu a mea Opera). Parerea mea. (sper sa nu te superi), arata urat revistele care initial erau capsate. Nu de alta dar, daca sunt imagini ce se intind pe cea de-a doua pagina, acestea sunt perforate si nu mai arata frumos. Daca era pe margine o portiune alba (sau alta culoare), era altceva.

Asa-i daca la noi in Romania nu baga biblioraft-uri pentru fiecare colectie in parte...ajungem sa mutilam revistele!
Biblioraft-uri in strainatate exista pentru aceste colectii...insa noi de ce sa avem, ca doar nu ne trebuie 
Nu este mai usor ca, anumite reviste, in loc sa le perforam, sa le punem in niste suporturi de dosare?
Eu ma gandeam la astfel de suporturi pe care le putem
imbraca in autocolant (daca se doreste) cu o imagine care reprezinta cel mai bine ce contine acel biblioraft (sau doar o bucata mica pe care se precizeaza colectia).

Mie varianta asta mi se pare mult mai practica decat sa le gauresc. Plus ca, este posibil ca si parti de text sa fie gaurite.
Sau, o alta varianta ar fi bibliorafturi de la diverse colectii DeA (Maisni de legenda, Automobile de vis si altele care au bibliorafturi similare) imbracate in autocolant.

Desigur, mai exista si varianta "Macelarirea"