Autor Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 42180 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
Re: Colectia Miria 1:18
« Răspuns #200 : Martie 19, 2014, 09:55:49 p.m. »
Multumesc, nici eu nu am o anume tema a colectiei gen masini de politie, eu incerc sa achizitionez doar modele ce au facut istorie in lumea auto, cu mici exceptii.
Da 4-le la scara 1:18 are mai multe detalii fiind si mai mare decat cel la 1:43  ;)

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #201 : Martie 19, 2014, 10:03:29 p.m. »
Imi place foarte mult R4, detalii sunt bune, ....

Care R4 ?! ca eu nu vad nici o poza :)

PS: Miria, forumul teoretic e dedicat machetelor nu neaparat povestirilor si linkurilor. Vad ca ai prezentat o macheta noua R4 din colectia ta, insa in loc de poza ai pus un link catre blogul tau....ori nu se procedeaza asa. Adaugi descrierea unei machete, pozele si apoi la sfarsit dupa 3-4 poza adaugi si link-ul catre blog cu mentiunea ca acolo se pot vedea mai multe poze.

De exemplu postul tau despre R4 e fara valoare pentru membrii acestui forum pt ca nu pot sa vada nimic...decat o reclama catre un blog.

Principiul este ca te poti folosi de forum sa pui linkuri catre un blog, insa trebuie sa returnezi si tu ceva valoare forumului...nu poti sa beneficiezi de vizibilitate gratis...cam asa sta treaba in online.

PS: Daca in acel post cu R4 nu o sa apara si poze....o sa editez atunci stergand linkul catre blog si avertisment pentru reclama.

PSS: Si sa fim si la subiect, victimizarea nu face bine nimanui....cred ca totusi pozele cu colectia ta au parte de mai mult vizibilitate  aici pe forum decat pe blog, cred ca primesti mai multe comentarii aici decat acolo, nu?...deci este atat in interesul tau cat si al nostru sa continui cu prezentarea colectiei tale si aici pe forum.

La cat mai multe machete!

Cu respect
Laurentiu
Admin

Offline mirci

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1314
« Răspuns #202 : Martie 19, 2014, 11:01:57 p.m. »
(...)In RO sunt f putini colectionari adevarati, adica ce au machete de calitate,cei ce colectioneaza Deago sau Ferrari sunt de cele mai multe ori curiosi in ale acestui hobby.(...)

Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie. Practic daca nu am machete premium (superioare calitativ) nu sunt un colectionar adevarat?
Eu spre ex. am cateva sute de machete de o calitate medie spre mica, adunate cu mare drag si nu doar din curiozitate, facute de producatori modesti gen Ixo, Eligor, Solido, chiar si Deago etc.
Totusi, ma consider un colectionar adevarat.

(...)nu prea am timp sa stau pe net plus site-ul l-am cam neglijat(...)

Am observat ca va prezentati colectia pe mai multe forumuri, si sincer m-as bucura sa vad prezentari elaborate , de acel gen si aici. Aveti admiratori si aici dupa cum ati observat...

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #203 : Martie 20, 2014, 12:08:13 a.m. »
mama ce frumos este Porsche-le 550 Spyder, culoarea sincer nu am prea vazut-o pe acest model, dar detaliile sunt foarte bune si este o combinatie foarte buna!

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #204 : Martie 20, 2014, 12:49:41 a.m. »
Gata am rezolvat am scos link ul..Nu prezint colectia pe alte forumuri,poate pe f4tunning,dar este inchis topicul de ani si pe automodels am avut o tentativa dar pe site ma simt cel mai bine.Am vizitatori mai ales prieteni, colegi de servici.

Offline Cristy

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 470
    • Prezentari video de machete
« Răspuns #205 : Martie 20, 2014, 01:00:24 a.m. »
pune minim 4 poze cu fiecare model si sub poze un link catre blog "mai multe poze/detalii pe ..."      si o sa fie mai bine  ;)
cristian.lupulescu [at] gmail.com

Colectia mea: http://autosworld.eu/forum/index.php?topic=2233.0

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #206 : Mai 31, 2014, 06:50:51 p.m. »
Au venit pompierii cu un Mercedes Unimog si un Vw T1 sa imi salveze garajul de inundatie.

Offline Schumy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #207 : Mai 31, 2014, 07:07:32 p.m. »
Pe strada asta la numarul 15 gasesti mereu numai machete frumoase.Bravo Miria, arata splendid Unimogul si T1.

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #208 : Mai 31, 2014, 07:21:24 p.m. »
Multumesc Schumi!Pana sa vina ploaia am scos Bmw-ul E 46 la pozat.Cateva poze restul le gasiti aici ( http://medicaldiecast.weebly.com/e-46.html )

« Ultima Modificare: Mai 31, 2014, 07:29:57 p.m. de Miria »

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #209 : Mai 31, 2014, 08:54:12 p.m. »
Frumos interior la bemveu. Nu apare asa de plasticos ca la alte machete.
Cumpar masinute vechi romanesti.