Autor Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 42439 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
Re: Colectia Miria 1:18
« Răspuns #50 : Decembrie 27, 2013, 12:47:37 a.m. »
Frumos, bravo!

Interesant ce mic era motorul in Triumph, simplu si elegant. 2 carburatoare, bloc mic, elegant si onest. Cat de diferite erau masinile pe vremea aia. Imi place de asemeni design-ul la spate cu cele doua stopuri in colturi verticale. Fain.

Pai, atunci mai asteptam prezentari! :)
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline andrei006

• Full Member
  • Mesaje postate: 183
« Răspuns #51 : Decembrie 27, 2013, 12:53:49 a.m. »
Multumesc frumos,incet incet si acest topic se va actualiza la nivelul siteului, pana vor ajunge sa fie asemanatoare( poate un plus de poze siteului meu, chiar daca si acesta este actualizat destul de rar, pozand machete inca din 2011  ;) ).Oricum eu sper sa aveti ce vedea, eu incercand sa creez o colectie cu cele mai importante piese ale istoriei auto.Poate la un moment dat imi voi crea si un muzeu al miniaturilor auto,fiind incurajat de familie si de unii colegi de la spital.Sa fim sanatosi pana una alta!

De curiozitate, cate modele ai acum in colectie ?

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #52 : Decembrie 27, 2013, 01:12:39 a.m. »
Multumesc ma bucur ca iti place Remus. Andrei sincer nu stiu cate sunt, nu le-am mai tinut cont, pentru ca nu vreau sa stiu cat am investit in ele.Maine/azi plec din Bucuresti si nu stiu daca voi mai putea posta pana dupa Revelion astfel mai pun un Kyosho respectiv un RR Ghost(una dintre singurele masini noi care imi plac) fiind una dintre cele mai detaliate machete din colectie, cei drept pana in ian-feb cand astept RR Phantom facut tot de Kyosho,despre care vorbeste lumea in targ ca ar fi senzationala.

Offline TzucuNY

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #53 : Decembrie 27, 2013, 01:27:09 a.m. »
Voi prezenta si Alfa Romeo Montreal, respectiv De Tomaso Pantera,care sunt la fel de bine realizate precum Espada.
Eu astept sa prezinti DeTomaso Pantera, mi-a ramas in cap de cand am vazut-o la surprizele Turbo.

nick

• Vizitator
« Răspuns #54 : Decembrie 27, 2013, 03:06:49 a.m. »
Andrei, sa nu uiti sa prezinti si Maybach-urile, sunt mort dupa ele! Faci si tu un mic efort mai mare inainte de plecarea ta in vacanta.
Ma gandesc serios sa le cumpar si eu, dar astept sa vad detalii mai multe la ale tale, in  poze.

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #55 : Decembrie 27, 2013, 10:00:29 a.m. »
Frumos Ghost-ul. Ar trebui totusi sa faci un efort sa pui mai mult poze si luate cumva mai bine.

Sunt sigur ca e o macheta tare de tot, dar de asemeni sunt sigur ca mai multe poze cu detalii ne-ar ajuta sa intelegem cat de buna e! Mi-ar place sa stiu ce fel de textura are vopseua, foarte important aspect la o macheta de genul asta.Si albul e greu de prins in poze ca lumea… De asemeni, asa o macheta are multe detalii de prezentat, ii trebuie pur si simplu mult mai multe poze! ;)

Felcitari doctore!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #56 : Decembrie 27, 2013, 01:04:19 p.m. »
Multumesc pentru mai multe poze cu RR ul puteti viziona siteul meu.Maybach ul Sw 35 este deja prezentat sw 38 mai are de asteptat un pic.

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
« Răspuns #57 : Decembrie 27, 2013, 03:02:25 p.m. »
Frumos Rolls-ul. Dupa parerea mea, genul de masina care merita reprodusa la 1:18 iar Kyosho a facut-o foarte bine.

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16547
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #58 : Decembrie 27, 2013, 03:22:10 p.m. »
Superb RR-ul.

Offline Schumy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #59 : Decembrie 27, 2013, 04:34:21 p.m. »
Superba toata colectia , m-am uitat pe site-ul tau si este foarte interesant.Succes si sper sa iti imbogatesti colectia si cu alte noi modele. >:D