Autor Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 42210 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bz58bcr

• Hero Member
  • Mesaje postate: 675
Re: Colectia Miria 1:18
« Răspuns #40 : Octombrie 25, 2013, 05:11:40 p.m. »
Nu-mi plac mie Bmw-urile, dar cel prezentat de tine e bestial.
Foarte frumoasa prezentare. Felicitari!

PS:keep going :P

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #41 : Octombrie 25, 2013, 06:52:19 p.m. »
jos palaria, sapca, caciula, tot ce am pe cap, pt acest superb exemplar carpatin :D SUPERB!

Offline andrei006

• Full Member
  • Mesaje postate: 183
« Răspuns #42 : Noiembrie 11, 2013, 03:19:49 p.m. »
Frumoasa colectia ta. Poate iti faci timp si ne incanti si cu o poza in care sa ne arati toata vitrina.

nick

• Vizitator
« Răspuns #43 : Decembrie 26, 2013, 01:16:08 a.m. »
Unde-i Maybach-ul SW37? Nu-l prezinti?
Sa se bucure si ochiul meu un pic...

Offline a_jsveron

• Full Member
  • Mesaje postate: 107
« Răspuns #44 : Decembrie 26, 2013, 12:15:38 p.m. »

Ma bucur ca va place, astazi va arat un Urs (Bmw M3). Mi-am dorit foarte mult acest model in colectie si cred ca am facut o alegere buna.Sincer sa fiu eram convins ca nu fac audienta prezentarile mele si tocmai cand vroiam sa renunt au aparut comenturi.Multumesc!

Daca nu comentam nu inseamna ca nu urmarim topicul cu placere si interes.
Continuati cu prezentarile ...noi suntem cu ochii pe Dumneavoastra !  :)

Offline NoMad

• Hero Member
  • Mesaje postate: 859
  • colectiile fac viata frumoasa :)
    • NoMadCars
« Răspuns #45 : Decembrie 26, 2013, 03:13:38 p.m. »
Lamborghini Espada - o mostră de design din anii automobilelor cu personalitate. Evident, colecţia este una de clasă, dar îmi place şi alegerea modelelor. BMW are, după umila mea părere, uşor de combătut de altfel, doar vreo patru-cinci modele must have . "Ursuleţul" e unul dintre ele! Felicitări!

PS Tocmai am postat Alfa Romeo Montreal şi abia acum îmi dau seama de ce îmi plac aşa mult liniile la Espada - au acelaşi designer - Marcello Gandini de la Bertone. Ambele stilizate în acelaşi an, 1967. Ce-a mai făcut nea Gandini ăsta la viaţa lui? Mai nimic, ca să zic aşa - Lamborghini Coutach şi Miura, DeTomaso Pantera, prima generaţie de BMW seria V şi încă vreo duzină de astea.
« Ultima Modificare: Decembrie 26, 2013, 03:21:38 p.m. de NoMad »
o experienţă vizuală plăcută pe http://nomadcars.wordpress.com/

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #46 : Decembrie 27, 2013, 12:07:14 a.m. »
Va multumesc pentru urari si incurajari, cei drept nu prea am timp sa postez si mai ales sa fac poze la machete datorita serviciul suprasolicitant.Voi prezenta si Alfa Romeo Montreal, respectiv De Tomaso Pantera,care sunt la fel de bine realizate precum Espada.Pana atunci va arat o macheta ce imi place enorm de mult, plus are o valoare sentimentala pentru mine, Triumph TR3A, realizata de Kyosho.
PS: Va veni si Maybach-ul atat sw 35 cat si sw 38 :)

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #47 : Decembrie 27, 2013, 12:19:51 a.m. »
Salut ... am mai spus si cu riscul ca ma repet o mai zic odata. Pentru Machete la Scara ... Scara 1:18 e o alta liga. Una de sus de foarte sus. Acum ... daca o colectie de 1:18 este prezentata cu modestie si gust asa cum o faci tu aici .... mmmm ne dai sperante ca intr-o zi ....  ;)
Nu stiu daca voi mai indrazni sa comentez dar cu siguranta voi privi mereu postarile tale. Cele bune !

victor1990

• Vizitator
« Răspuns #48 : Decembrie 27, 2013, 12:23:05 a.m. »
Excelent pozate machetele!O colectie deosebita;la cat mai multe!

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #49 : Decembrie 27, 2013, 12:26:17 a.m. »
Multumesc frumos,incet incet si acest topic se va actualiza la nivelul siteului, pana vor ajunge sa fie asemanatoare( poate un plus de poze siteului meu, chiar daca si acesta este actualizat destul de rar, pozand machete inca din 2011  ;) ).Oricum eu sper sa aveti ce vedea, eu incercand sa creez o colectie cu cele mai importante piese ale istoriei auto.Poate la un moment dat imi voi crea si un muzeu al miniaturilor auto,fiind incurajat de familie si de unii colegi de la spital.Sa fim sanatosi pana una alta!