Autor Subiect: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini  (Citit de 230565 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CristianVV

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
Re: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini
« Răspuns #830 : Septembrie 28, 2014, 12:58:14 p.m. »
Este incredibil... Sucomba si "Masini de legenda" + "Automobile de vis" in stilul Ferrari? Sa ne asteptam sa reinceapa colectia intr-o ordine aleatoare?  ;D

Offline CristianVV

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
« Răspuns #831 : Septembrie 28, 2014, 01:00:27 p.m. »
Apropos. Cei care sunt bucuresteni ar putea sa verifice daca machetele exista macar. Presupun ca daca ar dori sa le ridice personal de la sediul De Agostini s-ar lamuri...

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #832 : Septembrie 28, 2014, 07:57:29 p.m. »
Si eu sunt curios cum o sa evolueze colectia si alte produse Deagostini. Ma intreb ce faceam daca aparea vreo colectie cu macheta scara 1:8 si se intrerupea pe la jumatatea sau mai tarziu. Ciudate decizii iau firmele acestea cu machate. La fel ca si colectia Ferrari. Eu nu cred ca aceste machete nu se vad bine incat sa intrerupa colectiile.

Offline larson

• Hero Member
  • Mesaje postate: 556
« Răspuns #833 : Septembrie 28, 2014, 09:59:57 p.m. »
Colectia Ferrari se vindea bine, acolo a fost o problema de aprovizionare. Machetele care s-au vandut la noi au fost stocuri nevandute prin alte parti. Care s-au terminat...  ::)
La DeAgostini e alta problema, dar ne putem da cu presupusul la infinit... Tot ce putem face este sa asteptam.
Every day's an opportunity you don't get back, so don't blow it working.

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #834 : Octombrie 01, 2014, 11:19:34 a.m. »
Exista un zvon prin care DeAgostini (francizorul grec din Romania)  ar avea de recuperat de la un distribuitor important o suma cu multe zerouri. DeAgostini Italia a dispus intreruperea licentei pana la recuperarea creantelor.
Asta conform cu legislatia romaneasca  inseamna la Sf. Asteapta!
Cu tristete zic ... se pare ca in Romania Colectia "Masini de Legenda" se termina aici.
Pentru colectionarii vechi si cu alte pasiuni decat Automobilul Romanesc nu e ste o pierdere ci o mare bucurie si o "mare victorie". Pentru ceilalti ...
« Ultima Modificare: Octombrie 01, 2014, 05:13:22 p.m. de buruceagga »

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #835 : Octombrie 01, 2014, 11:26:03 a.m. »
Pe colectionarii vechi si cu alte pasiuni decat Automobilul Romanesc nu e ste o pierdere ci o mare bucurie si o "mare victorie".
Exista si colectionari vechi care colectioneaza modele romanesti. Nu stiu ce mare bucurie este cand moare capra vecinului... :-\

nick

• Vizitator
« Răspuns #836 : Octombrie 01, 2014, 12:41:43 p.m. »
Pâna acum la noi nu a fost problemă cu absolut niciun număr din colecţia Maşini de legendă de la DeA. De data asta în oraş nu s-a adus niciun exemplar din nr. 79 Volvo Amazon :( :( :o , am vorbit la patru chioscuri apartinand de doi distribuitori diferiti, am discutat şi cu un responsabil de firmă de distribuţie a presei. Eram curios să văd ce mai postează lumea, acum îmi e clar că problema este una reală. Sunt din Lugoj / TM.
Iti iau eu un Volvo Amazon, daca nu ai luat. Sa nu uiti sa trimiti coletul cu alea si cand ti le reintorc, vor veni impreuna cu Amazonul.

Offline tomita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #837 : Octombrie 02, 2014, 12:12:53 a.m. »
Tind sa cred,ca daca nu apare nici saptamana viitoare(impreuna cu numarul 80) putem pune lacatul pe colectie.

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
« Răspuns #838 : Octombrie 02, 2014, 07:16:51 a.m. »
  Machetele s-au expediat din China inclusiv pana la nr. 83.   Peste 10000 de buc din fiecare. Trebuie sa intre cumva pe piata, ca doar nu o sa le arda. Trebuie asteptat putin...  In cel mai rau caz vor aparea cand isi vor lichida cumva stocurile nevandute. Vezi in vest unde mai apar pe la magazine diferite modele din colectii vechi.   ;)

Offline IPR

• Hero Member
  • Mesaje postate: 553
« Răspuns #839 : Octombrie 02, 2014, 08:24:03 a.m. »
Adio Dacia 1:8  :)