Autor Subiect: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini  (Citit de 230507 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

incepator

• Vizitator
Re: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini
« Răspuns #640 : Mai 12, 2014, 06:16:43 p.m. »
Da, bara spate.

nick

• Vizitator
« Răspuns #641 : Mai 12, 2014, 06:49:44 p.m. »
Da, bara spate.

A fost prezenta in realitate, pe masini (1:1) atat pe Oltena, cat si pe Rodae din cate stiu eu.

Bara de plastic normala, fara acea "fusta" a fost prezenta pe Oltcit Club 11 RL + Oltena Club 12 E + Rodae Club 12 E + Oltcit Club 12 TRS/ Citroen Axel 12 TRS  + Oltena Club 12 TRS + Oltcit cabrio Ceausescu + Oltena 11 R - 4 usi + Oltena Club 12 CS fara "bula" de fibra de sticla - adica camioneta. 

Bara spate "cu fusta" a fost prezenta numai pe Oltena Club 12 CS cu "bula" si pe Rodae Club 12 CS (bineinteles, "cu bula  ")
In concluzie, ca sa scurtez, Club 12 CS a avut 3 variante de echipare privind bara spate, respectiv cele 2 modele, "cu fusta" si "fara fusta" care echipau varianta cu "bula" Oltena + Rodae si modelul fara fusta, care a echipat doar varianta "fara bula", numai la Oltena.

Offline costy84

• Full Member
  • Mesaje postate: 144
« Răspuns #642 : Mai 12, 2014, 07:45:38 p.m. »
Bara este corecta, lipsesc sorturile!!!  ;D  ;D  ;D

nick

• Vizitator
« Răspuns #643 : Mai 12, 2014, 07:53:46 p.m. »
Bara este corecta, lipsesc sorturile!!!  ;D  ;D  ;D
Ce dracu inseamna sorturile astea, frate? Ornamentele de praguri?

Offline costy84

• Full Member
« Răspuns #644 : Mai 12, 2014, 07:59:05 p.m. »
Nu.
 Sunt aparatorile de noroi din spatele rotilor (vezi TV 12 si OLTCIT CLUB), pana in 2001 toate masinile romanesti au iesit din fabrica cu ele in echiparea standard insa DeA omite sa le puna la astea romanesti cu toate ca machetele ce reprezinta modele rusesti le au.  :)

incepator

• Vizitator
« Răspuns #645 : Mai 12, 2014, 08:04:00 p.m. »
Eu nu am zis ca nu exista , am zis doar ca face parte din alta generatie , daca bara spate a avut fusta si bara fatza a avut fusta si praguri false , nu cred ca  a existat niciodata ehipare mixta , adica bara fatza cu fusta si bara spate fara fusta  si nici invers . 
« Ultima Modificare: Mai 12, 2014, 08:16:04 p.m. de incepator »

nick

• Vizitator
« Răspuns #646 : Mai 12, 2014, 08:24:39 p.m. »
Eu nu am zis ca nu exista , am zis doar ca face parte din alta generatie , daca bara spate a avut fusta si bara fatza a avut fusta si praguri false , nu a existat niciodata ehipare mixta , adica bara fatza cu fusta si bara spate fara fusta  si nici invers .

Ideea este urmatoarea:
Normal ca au fost mai multe "generatii", cu diverse tipuri de echipare!!!
Club 12 CS a avut urmatoarele echipari:
1. Cea cu bula:
1.1 Oltena  cu bula a avut bara fata plastic cu fusta (a fost model unic de bara fata incepand de la Oltcit Club 12 TRS incoace) + bara spate plastic fara fusta si bara spate fibra de sticla cu fusta
1.2. Rodae cu bula - echipare bara fata plastic cu fusta + bara spate de fibra de sticla cu fusta.
3. Rodae Club 12 CS camioneta a avut doar echiparea bara fata de plastic cu fusta + bara spate de plastic fara fusta, Si Oltena Club 11 CS, insa noi am discutat aici de 12 CS. si de aceea nu am inclus modelul 11 CS.

P.S: Am uitat sa mentionez ceva, cele 3 variante de CS de fapt au fost 5, pt ca camioneta a mers la export mai mult cu denumirea de Oltena Club 11 CS si 12 CS, din cate stiu eu.

Coperta brosurii de export la camioneta:

« Ultima Modificare: Mai 12, 2014, 08:45:05 p.m. de nick »

Offline costy84

• Full Member
« Răspuns #647 : Mai 12, 2014, 08:28:07 p.m. »
Care este deosebirea intre macheta si asta de aici https://www.flickr.com/groups/1191720@N23/ ???

nick

• Vizitator
« Răspuns #648 : Mai 12, 2014, 08:46:38 p.m. »
Care este deosebirea intre macheta si asta de aici https://www.flickr.com/groups/1191720@N23/ ???
Nici una. Sunt identice.

nick

• Vizitator
« Răspuns #649 : Mai 12, 2014, 08:54:50 p.m. »
Eu nu am zis ca nu exista , am zis doar ca face parte din alta generatie , daca bara spate a avut fusta si bara fatza a avut fusta si praguri false , nu a existat niciodata ehipare mixta , adica bara fatza cu fusta si bara spate fara fusta  si nici invers .

Ideea este urmatoarea:
Normal ca au fost mai multe "generatii", cu diverse tipuri de echipare!!!
Club 12 CS a avut urmatoarele echipari:
1. Cea cu bula:
1.1 Oltena  cu bula a avut bara fata plastic cu fusta (a fost model unic de bara fata incepand de la Oltcit Club 12 TRS incoace) + bara spate plastic fara fusta si bara spate fibra de sticla cu fusta
1.2. Rodae cu bula - echipare unica bara fata plastic cu fusta + bara spate de fibra de sticla cu fusta.
2. Cea fara bula:
Rodae Club 12 CS camioneta a avut echipare unica bara fata de plastic cu fusta + bara spate de plastic fara fusta. Oltena Club 11 CS a avut echipare identica cu asta, insa noi am discutat aici de 12 CS. si de aceea nu am inclus modelul 11 CS.

P.S: Am uitat sa mentionez ceva, cele 3 variante de CS de fapt au fost 5, pt ca camioneta a mers la export mai mult cu denumirea de Oltena Club 11 CS si 12 CS, din cate stiu eu.

Coperta brosurii de export la camioneta: