0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Mircea am o intrebare, tu ai logan kft asta ultima generatie? Poti sa postezi o poza cu el te rog ca vreau sa vad daca si la tine are acelasi defect pe care l-am intalnit la 2 exemplare pana acum. Ms.
Citat din: Schumy din Ianuarie 22, 2014, 07:05:38 p.m.Mircea am o intrebare, tu ai logan kft asta ultima generatie? Poti sa postezi o poza cu el te rog ca vreau sa vad daca si la tine are acelasi defect pe care l-am intalnit la 2 exemplare pana acum. Ms.Uite, in Postarea aceasta din Catalog e ultima foto.
Citat din: mirci din Ianuarie 22, 2014, 11:36:22 p.m.Citat din: Schumy din Ianuarie 22, 2014, 07:05:38 p.m.Mircea am o intrebare, tu ai logan kft asta ultima generatie? Poti sa postezi o poza cu el te rog ca vreau sa vad daca si la tine are acelasi defect pe care l-am intalnit la 2 exemplare pana acum. Ms.Uite, in Postarea aceasta din Catalog e ultima foto.daca te referi la defectul cu capacul rezervorului pe partea gresita - toate machetele il au. Defect de design (probabil s-au uitat in oglinda la masina )