Autor Subiect: Colectia Mea - STuning [1:18]  (Citit de 31226 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

STuning

• Vizitator
Re: Colectia Mea - STuning
« Răspuns #10 : August 21, 2013, 01:22:45 a.m. »
Postezi cat doresti... machete sa fie... ;)
Nu sunt restrictii... :-\

Aaa super asa, atunci sa scap de astea 2 ca si asa se potrivesc ca nuca in perete in colectia mea.  ;D

CMC - Mercedes 300 SLR #722 Mille Miglia 1955

O macheta facuta din peste 1,500 parti montate manual, despre nivelul de detaliere nu mai are rost sa mai zic ceva, se vede si in poze...   :o

Imi cer scuze daca sunt prea multe poze, insa o astfel de macheta e greu de postat in 3-4 poze.  :-\

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #11 : August 21, 2013, 02:34:07 a.m. »
WOW, deci am ramas masca cand am vazut GTR-ul ala, m-a impresionat macheta cat si pozele superbe.
Mercedes-ul ala m-a dat pe spate, m-am oprit de 3-4 ori cat scriam mesajul asta ca sa-l mai admir putin. Cat de detaliat poate fi, zici ca e masina reala. Oare cei de la CMC vor face un R12 vreodata? Wishful thinking... ::)
Mai ai bijuterii dinastea prin colectie? Dar vezi nu le posta pe toate dintr-o data, da-ne o sansa sa te felicitam pentru fiecare in parte. ;)

STuning

• Vizitator
« Răspuns #12 : August 21, 2013, 03:06:18 a.m. »
Multumesc frumos TzucuNY.

Fiecare isi doreste modelul preferat de masina facut cat mai bine la scala, tu un R12 si eu un E46 M3 si dormim fericiti dupa...  ;D

Din pacate mai am inca 1 CMC in colectie, le-am gasit intr'un shop si am vrut sa vad si eu cum e o macheta HIGH-END, am ramas destul de impresionat insa nu as mai vrea altele deoarece sunt foarte greu de intretinut, doamne fereste sa intre praf ori sa le scapi...

Asa un Kyosho il mai urci pe un deal cu praf sa faci o poza, dar aici nu prea mai merge fiind piesele foarte fine/multe.

O sa le prezint pe urmatoarele zilele ce vin, sunt bucuros ca va plac machetele cat si pozele...  ;)

« Ultima Modificare: August 21, 2013, 03:29:46 a.m. de STuning »

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #13 : August 21, 2013, 09:00:48 a.m. »

Aaa super asa, atunci sa scap de astea 2 ca si asa se potrivesc ca nuca in perete in colectia mea.  ;D

CMC - Mercedes 300 SLR #722 Mille Miglia 1955

O macheta facuta din peste 1,500 parti montate manual, despre nivelul de detaliere nu mai are rost sa mai zic ceva, se vede si in poze...   :o

Superb acest Mercedes....detaliile fac toti banii!

popa_adrian60

• Vizitator
« Răspuns #14 : August 21, 2013, 09:04:19 a.m. »
Detaliile sant uluitoare, foarte frumoasa, felicitari ;-)

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #15 : August 21, 2013, 10:28:26 a.m. »
Sincere felicitari pentru aceste mici capodopere. Mertzul este cu adevarat exceptional!!

Ne bucuram ca esti printre noi! :)
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline Schumy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #16 : August 21, 2013, 10:37:26 a.m. »
STuning ai o colectie beton si poze foarte frumoase , succes cu colectia , topicul si bine ai venit pe autosworld.  :)

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #17 : August 21, 2013, 11:48:29 a.m. »
Bine ai venit pe acest forum!

Machetele tale sunt WOW! Ultimul Mercedes, cel de la CMC, m-a lasat cu gura cascata! Ai super machete, tot ce am vazut pana acum! Ai //M3 E36 UT Models care mie imi place foarte foarte tare!, ai //M3 E46 care este superb, nu stiu daca carbonul ala a venit din fabrica? E46-le Coupe ti-a iesit exceptional, bravo! Daca ai poze cu etapele modificarilor le asteptam pe sectiunea modificari :D

STuning

• Vizitator
« Răspuns #18 : August 21, 2013, 12:43:50 p.m. »
Multumesc pentru comentariile frumoase cat si de primire!  ;D

Astazi prezint un Porsche Carrera GT care nu este CMC, insa tot are interior din piele si niste detalii destul de frumoase gen plasa perforata metalica, telescoape la capota si altele, las pozele sa vorbeasca. :D

Offline Schumy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #19 : August 21, 2013, 12:52:11 p.m. »
Waw ,scaunele sunt chiar din piele? foarte tare arata toata macheta, cine o produce totusi?Ma fascineaza sistemul de suspensie pe spate cu actuatuare , belea......
Ce aparat foto ai ca iti ies niste poze foarte tari...