DAC 444 RC scara 1/10 la final
A trecut ceva vreme de cand am prins acest microb si m-am virusat.
Intr-o vreme chiar voiam sa renunt, dar indaratnicia cu care m-a dotat natura nu m-a lasat.
Pana una-alta, am confectionat cateva maruntisuri menite sa aduca o nota realistica si de frumusete primei mele machete functionale.
De pilda am printat niste butoaie, lazi de scule functionale (in care pot transporta cateva sigurante de prindere, cheia de roti si alte necesare in deplasari) – asta daca voi avea deplasari in teren cu crawlerul…
Lazile au capace functionale si sunt printare 3D.
Azi am mai montat si doua canistre printate 3D, carora le-am facut suportul de prindere sub bena din fasii de forex.
S-a mai pritntat o galeata de motorina si un tarnacop foarte util.
S-au montat manere de sustinere pe langa parbrize, confectionate din sarma de cupru. Tot din acest material s-au facut si suportii de oglinzi. S-au montat si oglinzile functionale, reglabile si cu luciu argintat.
S-au montat faruri in bara, inscrisuri si ornamente precum si alte elemente decorative cum ar fi sorturi, numare de inmatriculare, reflectorizante, etc…
Pana la urma am decis sa renunt la vechea pozitionare a servoului de directie si am proiectat si printat 3D niste suporti cu care l-am fixat rigid pe osie. Merge beton!
S-auzim de bine!

Multumesc pentru vizita pe blog
http://arin.panait.net/dac-444-rc-scara-110-la-final/