Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 162770 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #1060 : Mai 03, 2015, 10:44:15 a.m. »
SR DAC 6135- duba de transmisiuni

Escaladarea conflictului militar din Ucraina, tara situata la granita cu România, impune oarece pregatiri in aria militara.

Potrivit prevederilor NATO, armata română trebuie inzestrata cu noi tehnici de lupta si de comunicare in toate regiunile tarii.

In acest scop, Guvernatorul de Sloboxia a ordonat refacerea parcului militar din Ialomixta. Adaugarea de vehicule militare specializate a devenit astfel obiectivul primordial al Atelierelor PanArin.

Totusi se va tine cont de reabilitarea unor vehicule istorice, astfel incat acestea sa contribuie simultan si la completarea parcului auto muzeistic miniatural din colectia Prognosis, astfel incat generatiile actuale sa stie cu ce vehicule era dotata armata română în trecutul sau.

SR DAC 6135, masina de transmisiuni, reprezinta ultima actualizare a parcului auto 1/43 pe baza sasiului de Bucegi. Realizarea s-a facut cu ajutorul imaginilor de arhiva si a memoriei autorului. Macheta 1/43 a fost realizata prin combinarea tehnicii de printare 3d, (cabina, sasiu, roti, auxiliare), furnizata de RoboFun pe baza proiectelor personale Arin Panait, si a tehnicii manuale de decupare in forex, ABS si alte materiale casnice.

Multumesc pentru like pe blog http://arin.panait.net/sr-dac-6135-duba-de-transmisiuni/

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #1061 : Mai 03, 2015, 03:53:08 p.m. »
Fac si eu ca tiganul ... misto!

Paul

• Vizitator
« Răspuns #1062 : Mai 03, 2015, 07:20:44 p.m. »
Sssssssuuuuuupppppeeeeeeerrrrr !!!!!

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #1063 : Mai 07, 2015, 02:41:20 p.m. »
Renault 12 phase 2 – eleganța clasică

“O masina clasica, eleganta si decenta pana la limita rafinamentului.”

Asa isi descrie masina din trecut amicul Ionel Ardelean din Constanta.

Insufletirea care il cuprinde atunci cand povesteste despre acel R12 adus in 1991 din Spania, la prima sa incursiune pe teritoriul capitalist, ma molipseste si pe mine.

M-am straduit sa-i fac macheta dupa povestile lui. Nu are poze cu ea. Nu era o obisnuinta pentru el fotografiatul in acele vremuri. Totusi, reusesc sa incheg o schita de idei dupa descrierile lui.

Bare nichelate, rame la triple la fel nichelate. Scaune cu tapiteria gris, roti cu capace gaurite…. Totul asa cum a fost candva aceasta masina pe care dumnealui a iubit-o cu patima. “Aveam cerere de autoturism Dacia de 5 ani depusa si mai aveam de asteptat pana sa imi vina randul. Asa ca am dat o fuga in Spania si mi-am luat una de acolo….” mi-a spus el. “Vreau sa imi amintesc de ea. Puteti sa o reproduceti? ” M-a intrebat la final. Eu spun ca am reusit. Iar el e incantat!

Multumesc pt. like pe blog http://arin.panait.net/renault-12-phase-2-elegan%C8%9Ba-clasica/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #1064 : Iunie 14, 2015, 07:30:53 a.m. »
GrossBagger Siku 1/50 reparatii

14 JUNE 2015
Primit cu ceva timp in urma, acest mic excavator avea lipsa pistoanele care miscau bratul macaralei.

Ca un mic inceput in noul atelier, am decis exercitiul confectionarii unor pompe hidraulice.

Pistonul a fost relizat din bagheta de material pentru printare  3D.

Cilindrii pistoanelor i-am confectionat prin rularea de hartie autoadeziva pe un pai de suc :)

In rest, documentare si imaginatie pentru ca jucaria sa se alature Santierului Prognosis la viitoarea diorama tematica!
http://arin.panait.net/grossbagger-siku-150-reparatii/

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #1065 : Iunie 14, 2015, 09:49:46 a.m. »
Bine ati revenit !!
Sa intelegem ca Atelierele PanArin si-au schimbat adresa? :)

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #1066 : Iunie 14, 2015, 12:28:43 p.m. »
Da! Atelierele PanArin functioneaza in Fetesti !

http://arin.panait.net/contact/

Offline MSM 63

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #1067 : Iunie 17, 2015, 05:06:53 p.m. »
Mai Arin, am crezut ca au intrat atelierele in insolventa, ca tot e la moda  :D
In orice lucru rau exista si o parte buna !

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #1068 : Iunie 17, 2015, 08:16:45 p.m. »
Ne-am mutat la casa! La curte!

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #1069 : Iunie 17, 2015, 10:29:50 p.m. »
Ne-am mutat la casa! La curte!
Sa-ti fie de bine!!!! Sa fii mai sanatos!