Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 163659 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #980 : Ianuarie 09, 2015, 07:14:49 p.m. »
Oh! Nu, nu este vorba decat de un alt Logan Jandarmerie facut de mine pentru un bun amic!

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #981 : Ianuarie 20, 2015, 12:10:14 p.m. »
Autotrenul SR Bucegi 1/43

Potrivit indicatiilor de partid si de stat, economia tarii trebuie pusa la treaba. Continua necesitate pentru cresterea exportului in vederea achitarii datoriei externe a Romanicii, a determinat guvernatorul de Sloboxia sa ordone inca de anul trecut, realizarea unui autotren care sa transporte vehiculele realizate de industria auto, de la fabrica SRS (Steagul Rosu Sloboxia), la terminalul portuar de la Consntaza pentru imbarcarea pe vapoarele flotei nationale multilateral subdezvoltate.

Pentru realizarea acestui deziderat au fost mobilizate forte majore din cadrul departamentului ingineresc de proiectare a camioanelor de la Sloboxia. Au fost realizate documentari ample dupa cele doua poze gasite pe net. Au fost consultate numeroase baze de date inexistente si s-au realizat planuri de constructie dupa documente istorice transmise din gura in gura. La final, utilizand proiectarea pe calculator (al nostru fireste, nu unul de prin China dupa cum am fost acuzati pe un forum monopolist), folosind materiale locale gen forex, ABS, cartele telefonice si bagheta de lemn, combinand unele repere realizate prin tehnologia de printare 3D (si aici iar simt nevoia sa subliniez imperativ faptul ca nimeni nu ne face pocnind din degete nici proiectele si nici printarile de-a gata, tocmai bune de luat din punga si montat pe masa…., ci ne realizam singuri de la desene, planuri, schite, slefuiri si adaptari si pana la montajul final), trailerul a ajuns in sfarsit la forma finala.

Suntem convinsi ca desi nu este o realizare perfecta, ea ramane perfectibila, desi volumul de munca este imens pe ansamblu si greu de anticipat daca va mai fi reluat, cel putin in Atelierele PanArin ale SRS. Imi ramane placerea de a fi realizat o macheta care prin unicitatea sa, să marcheze in memoria colectiva amintirea a ceea ce a fost Industria de Camioane romanesti.

Multumesc pentru like pe blog http://arin.panait.net/autotrenul-sr-bucegi-143/

Offline Costa78

• Hero Member
  • Mesaje postate: 767
« Răspuns #982 : Ianuarie 20, 2015, 12:29:18 p.m. »
Inca o data, JOS  PALARIA!
Cainele moare de drum lung, iar prostul,... de grija altuia

Offline bestcom

• Full Member
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #983 : Ianuarie 20, 2015, 01:18:28 p.m. »
Felicitari pentru exceptionala realizare! Acest autotren imi aduce aminte de copilarie intr-un mare stil. Am crescut in Pitesti, mai exact in cartierul Prundu, ultimul cartier al orasului inainte de autostrada, si imi aduc perfect aminte cum stateam cu fratele meu pe balcon si admiram aceste autotrenuri cu masini ce luau drumul Bucurestiului...

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #984 : Ianuarie 20, 2015, 03:30:22 p.m. »
masini noi, gata de livrare.

Offline Cristy

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 470
    • Prezentari video de machete
« Răspuns #985 : Ianuarie 20, 2015, 04:30:26 p.m. »
Foarte frumos si cu poza in spate.

Felicitari !
cristian.lupulescu [at] gmail.com

Colectia mea: http://autosworld.eu/forum/index.php?topic=2233.0

Paul

• Vizitator
« Răspuns #986 : Ianuarie 20, 2015, 07:16:47 p.m. »
Inca o data, SUPER :D

Offline MSM 63

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #987 : Ianuarie 21, 2015, 05:33:00 p.m. »
Foarte frumosa realizare. Felicitari Arin !
In orice lucru rau exista si o parte buna !

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #988 : Ianuarie 24, 2015, 09:13:59 a.m. »
Multumesc domnilor! Nu sunt perfecte, dar sunt muncite!

Vine, vine primavara!

Cu putin noroc, temperatura a crescut iar eu mi-am mai revenit cu sanatatea, asa ca punem muncitorii la treaba. Atelierele PanArin au reinceput lucrul la fabrica SRS (Steagul Rosu Sloboxia), pentru intregirea colectiei de camioane SR Bucegi/Carpati 1/43. Ne pregatim intens pentru vizita de lucru a unei televiziuni nationale  interesata sa faca un reportaj despre machetele unicat realizate la Sloboxia. Sper sa realizez cat mai multe pana la data planificata pentru filmare. Profit de zilele mai calde pentru a mai vopsi din machetele de pe raft, acestea fiind practic din plastic, se preteaza la o vopsire pe temperatura de 15 grade. Pentru machetele de metal asteptam cel putin 18 grade. Asta pentru ca asa trebuie ca sa fie bine si sa nu fie rau!

Multumesc pentru like pe blog http://arin.panait.net/vine-vine-primavara/

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #989 : Ianuarie 24, 2015, 12:34:41 p.m. »
Felicitari pentru realizarile din seria SR Bucegi/Carpati ! Toate sunt frumoase :)

Multa sanatate, domnule Arin !!