TV 35 FSR semi-trailer
TV-35 au intrat in productie din anul 1983, ca derivate ale modelelor TV-12 si TV-14, acestea fiind dotate cu roti jumelate la axa spate (1985), marind sarcina utila la 1900 kg. Erau echipate cu motorul D 127 de 68 CP sau cu varianta acestuia, avand cursa pistonului marita, ce dezvolta o putere de 85 CP. (Informatii de pe situl Automobile Românești).
Pasiunea mea pentru automobilele vechi romanesti, masini care mi-au incantat copilaria, adolescenta si tineretea, ma determina la fiecare lucrare a mea sa abordez cate un model care a facut istorie si care este aproape necunoscut pentru generatiile post-revolutionare. Acestea nu au fost masini prea performante in comparatie cu ce circula azi in tara noastra, dar au fost masini create de ingineria romaneasca, in conditiile impuse de regimul comunist, de austeritate, de economie, de compatibilitate a pieselor, de rezistenta la uzura si de utilizare a industriei autohtone in totalitate. Asa cum au fost, bune/rele, aceste masini au tinut economia tarii in picioare, au asigurat traiul romanilor si functionalitatea integrala a industriei romanesti. Drept urmare, isi merita locul in panoplia Masinilor de Legenda din Romania.
Toata povestea si mai multe poze
http://arin.panait.net/tv-35-fsr-semi-trailer/