Multumesc Edi!
Planeta GIGANȚILOR
Am dusmani multi, dar prieteni si mai putini! Asta pentru ca sunt cusurgiu, îcăpățânat și carcotas. Dar prietenii pe care îi am, sunt și ei din clasa giganților! Unii au suflet mare, alții inima cât o catedrală, iar alții au talent uriaș. Unul dintre ei, întrunește toate calitățile enumerate mai sus. Are sufletul si inima mare, are talent cu carul și în -plus este un mare cârcotaș. La figurat firește, pentru Nicu Bîrsan, este omul care face tramvaiele să se miște la Cronica Cârcotașilor! Ei bine, acest om minunat, maestru al machetelor clasice si moderne, prietenul meu, a fost in vara asta in vizita la mine cu prietenii din Galati si Braila, si atunci, vazand incantarea mea pentru autobuzele TV 20 construite de el, mi-a promis ca pana de Craciun, un stfel de autobuz clasic va domina colectia mea la Slobozia. Intre timp eu am uitat de asta, dar am continuat sa urmaresc cu interes lucrarile maestrului gigantelor autobuze. M-a frapat zilele trecute o poza in care am distins un numar de inmatriculare cunoscut! 31 CT 1961…. Ei sa fie! Secretul plutea in aer, iar eu trageam aerul in piept! Știam! Simțeam ca mi se pregatește ceva! El, împreuna cu neobositul Titi baiat dulce, imi pregăteau o surpriză colosala...
http://arin.panait.net/planeta-gigan%C8%9Bilor/