Politica de confidentialitate


Autos World Corp SRL, denumita in continuare Autosworld.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Autosworld.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.

 

Autosworld.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. De asemenea, Autosworld.ro nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul Dvs. explicit in acest sens.

 

Orice utilizator care a furnizat datele sale personale siteului www.autosworld.ro , in cadrul procesului de inregistrare in vederea cumpararii de produse, poate cere ca acestea sa fie sterse din baza noastra de date, trimitand un email la elena_laurentiu [@] yahoo.com

 

Crearea unui cont pe acest site inseamna acceptarea acestor conditii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii doar de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre Dumneavoastra sunt incorecte sau se modifica pe parcurs, va rugam, sa ne informati cat mai curand posibil!