Autor Subiect: Vreau sa stiu cum se vopseste o macheta auto metalică  (Citit de 604 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lupea Andrei

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Vreau sa stiu cum se vopseste o macheta auto metalică
« : Iulie 17, 2020, 10:59:14 p.m. »
Buna seara!
Am trei machete auto , nu stiu ce sa mai fac , am vopsit toate anchetele prima dată am dat doua straturi de primer de metal ( eu l am lăsat vreo doua zeci de minute si am verificat si era uscat dar spuneti mi poate se lasa mai mult)
Si dupa am dat 3 straturi de vopsea ( este de la den braven super color universal) si dupa ce s au uscat am lăsat până a doua zi dimineata dar , după ce am inceput sa pun ornamentale inapoi la aproape cea mai mică atingere sarea vopseaua si nu inteleg de ce daca puteti sa mi spuneti .
Si m am gândit si cred ca este vopseaua devina , oare trebuie spray de vopsea auto sau nu imi dau seama ce nu am procedat bine , daca puteti sa mi spuneti daca trebuia cu vopsea auto sau care ar fi problema?



Offline andor88

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 92
  • Be a Voice not an Echo
Re: Vreau sa stiu cum se vopseste o macheta auto metalică
« Răspuns #1 : Iulie 18, 2020, 03:52:10 p.m. »
Aș putea să mă lansez în a emite o opinie vizavi de problema ridicată, în primul rând pentru a lămuri câteva aspecte tehnologice.
 
Nambăr oan: machetele erau decapate și degresate corespunzător?
Nambăr tu: vokseaua specială de modelism iți spune ceva?
Nambăr fri: tueștidevina pentru tot, că nu te informezi și nu citești despre ce urmează să faci (nici două zeci sau mai multe zeci de minute) iar la final ești nedumerit ca nu ți-a ieșit cum sperai.
Nambăr for: ia o de la capăt cu temele făcute. Daca gasești cuvinte pe care nu le înțelegi nici după ce consulți dex-ul, las-o așa și apucă-te de insectare.

*și mai lasă-l dracului de autocorrect și citește ce scrii înainte să postezi. Nu e oke sa semnalizezi de la prima intervenție.

Cheers!
Heaven is where the police are British, the cooks are French, the mechanics are German, the lovers are Italian and it is all organized by the Swiss.

Hell is where the police are German, the cooks are English, the mechanics are French, the lovers are Swiss, and it is all organized by the Italians.