Autor Subiect: TRENULETUL ELECTRIC - Eaglemoss_Romania  (Citit de 66374 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rinu100

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: TRENULETUL ELECTRIC - Eaglemoss_Romania
« Răspuns #120 : Februarie 25, 2016, 08:42:20 p.m. »
Asta daca trece  :)

Ce am mai observat e ca pe site-ul lor apare 4 vagoane de marfa si 2 de pasageri, iar in revista sunt 3 vagoane de marfa si 3 de pasageri.
Si culorile difera cele de pe site cu cele din revista atat la vagoane cat si la locomotive.

Dimensiunile dioramei sunt gresite pe site (105 x 104 cm) in realitate fiind de 105  X 174 cm.
« Ultima Modificare: Februarie 25, 2016, 09:03:34 p.m. de rinu100 »

Offline bonygy

• Full Member
  • Mesaje postate: 212
« Răspuns #121 : Februarie 25, 2016, 09:21:44 p.m. »
Parerea mea, ca nu merita investit in diorama. Sinele si trenurile, sa zicem ca da.
Probabil ca cu aceiasi bani gasesti elemente de decor mult mai ieftine (asta inseamna ca poti lua si mai multe) si mai reusite, chiar daca nu sunt identice cu cele din revista.
Plus ca, la revista vin niste cartoane de ghidaj (pe landa casute si alte chestii), apoi tot tu trebuie sa iti cumperi separat baza sa o bati in suruburi si alte chestii.

Ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa construiesc una demontabila, usor de depozitat.

Offline bonygy

• Full Member
« Răspuns #122 : Februarie 25, 2016, 10:25:34 p.m. »
Stie cineva la ce voltaj se alimenteaza caricatura aceea de felinar? Ma indoiesc ca la 12 V, dar nu bag mana in foc.
Ei, am facut proba... culmea, ca merge la 12V...

Imi spune si mie cineva cum pot sa postez PDF-urile promise?
Multumesc,

Offline DoruD

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #123 : Februarie 26, 2016, 12:16:47 a.m. »
Pe forum numai daca le transformi in jpg-uri
Alpine Renault A110

Offline bonygy

• Full Member
« Răspuns #124 : Februarie 26, 2016, 08:37:08 a.m. »
Am inteles... Adica pentru cele doua reviste, nr. 1 si nr. 2, trebuie sa postez 36 JPG-uri, apoi fiecare le ia si le compileaza intr-un PDF.

Rog un moderator sau admin de forum, poate gaseste o solutie, sa putem posta direct PDF-ul.

Ce am mai observat e ca pe site-ul lor apare 4 vagoane de marfa si 2 de pasageri, iar in revista sunt 3 vagoane de marfa si 3 de pasageri.
Si culorile difera cele de pe site cu cele din revista atat la vagoane cat si la locomotive.

Dimensiunile dioramei sunt gresite pe site (105 x 104 cm) in realitate fiind de 105  X 174 cm.
Pai ce te asteptai, sa fie ceva corect? Intotdeauna vor aparea erori de calcul si de montaj, mai ales la chestii din astea care se intind pe zeci de aparitii.
De asemenea, ma intreb despre modul de proiectare si productie a pieselor machetei (si nu numai la aceasta). Mi-e greu sa cred ca a fost construita macheta A-Z si apoi taiata / demontata si ajustata.
« Ultima Modificare: Februarie 26, 2016, 08:41:30 a.m. de bonygy »

nick

• Vizitator
« Răspuns #125 : Februarie 26, 2016, 03:17:39 p.m. »
Raportati problema cu PDF-ul la centrul de moderare. Cristy, Law si Mirci se pricep la chestii de genul asta.

Offline RUA

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2424
  • A fi om e lucru mare; a fi domn e o-ntamplare...
« Răspuns #126 : Februarie 27, 2016, 04:41:22 p.m. »
Saptamana aceasta am spus pas acestei colectii, chiar daca luasem 4 reviste din primul numar.
Am facut ùn gest caritabil si le-am oferit unor copii nevoiasi care s-au bucurat nespus de mult. Problema a fost lipsa spatiului cu care ma confrunt. :-\

Offline bonygy

• Full Member
« Răspuns #127 : Februarie 27, 2016, 08:56:27 p.m. »
Bravo, RUA, si eu ma confrunt cu problema spatiului... le ascund, le compactez, le... toate alea... si tot am o problema...

Offline RUA

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2424
  • A fi om e lucru mare; a fi domn e o-ntamplare...
« Răspuns #128 : Februarie 28, 2016, 09:47:47 a.m. »
Nu ne ramane decat sa urmarim impreuna  :-[ :-\  acest topic.

Offline bonygy

• Full Member
« Răspuns #129 : Februarie 28, 2016, 11:47:22 a.m. »
Eu nu numai ca urmaresc, dar si am de gand sa merg mai departe (partial) cu achizitiile... doar ce este important (sine, macaze, vagoane), iar din diorama, doar ce mi se va parea deosebit... chestii pe care nu le voi putea face singur...
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2016, 11:48:53 a.m. de bonygy »