Autor Subiect: TRENULETUL ELECTRIC - Eaglemoss_Romania  (Citit de 66368 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RUA

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2424
  • A fi om e lucru mare; a fi domn e o-ntamplare...
Re: TRENULETUL ELECTRIC - Eaglemoss_Romania
« Răspuns #50 : Februarie 14, 2016, 05:09:49 p.m. »
Următoarele numere 2 si 3

https://youtu.be/IS59y4H9WDU
https://youtu.be/OYdRBGP5pKk

https://youtu.be/qylpHHcuzFo
https://youtu.be/z_rLmsw7G3U
  :o 120 nr.________________________________________________________________________________________________
 ;) Ceva preturi http://www.trainmodel.eu/

« Ultima Modificare: Februarie 14, 2016, 05:12:34 p.m. de RUA »

Offline bonygy

• Full Member
  • Mesaje postate: 212
« Răspuns #51 : Februarie 14, 2016, 09:25:28 p.m. »
Da, nu stiu daca merita... Poate macazul acela, in rest nimic.
Intr-un magazin de jucarii sunt sigur ca as gasi casute si alte chestii (nu neaparat ca cele din diorama), in bazar gasesc tot felul de decoratiuni (vezi copaceii, poti face o padure).
Pentru mine, in cazul in care ma hotarasc sa fac o diorama, prioritatea ar fi liniile si 1-2 locomotive, ca vagoane am destule. Restul de accesorii sunt can-can.

Inspiratia si creativitatea fiecaruia, in functie de bugetul disponibil pentru asa ceva sunt la liber.
Am observat ca (cel putin la vagonul din nr. 1), boghiurile se pot detasa. Asa ca, cu putina migala, dintr-un vagon din acela, folosind doar boghiurile, poti construi altul, cu bani putini. Ex: vagon transport masini (folosind si niste machete auto mici), vagon cisterna, vagon transport fel de fel, etc.

Offline viorel3

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #52 : Februarie 15, 2016, 08:45:15 a.m. »
Bună ziua.
Știți cumva, liniile, vagoanele sunt Mehano sau Roco?
Ce locomotivă se potrivește la ele? (orice 1:87 adica H0?)
Mulțumesc.
1/87- mai degraba LIMA
Mulțumesc de răspuns.
Dar mă uit pe net la LIMA par vagoanele mai înăltuțe și roțile din metal, este posibil?

Offline viorel3

• Newbie
  • *
« Răspuns #53 : Februarie 15, 2016, 11:04:37 a.m. »
Mă bag și eu la oferta de preț pentru locomotive din Germania. Poze + detalii te rog când ajungi și ai timp.
O zi bună.

Offline Danutz (cornel_ct)

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
« Răspuns #54 : Februarie 15, 2016, 12:30:45 p.m. »
Inspiratia si creativitatea fiecaruia, in functie de bugetul disponibil pentru asa ceva sunt la liber.
Am observat ca (cel putin la vagonul din nr. 1), boghiurile se pot detasa. Asa ca, cu putina migala, dintr-un vagon din acela, folosind doar boghiurile, poti construi altul, cu bani putini. Ex: vagon transport masini (folosind si niste machete auto mici), vagon cisterna, vagon transport fel de fel, etc.
Boghiurile sunt tip Minden-Deutz care, in realitate, se folosesc doar la vagoanele de calatori. Pentru vagoanele de marfa se folosesc alte tipuri de boghiuri, mai solide, care suporta sarcini mult mai mari (aproximativ 40 tone) decat cele de calatori. Asa ca nu este deloc inspirata folosirea boghiurilor de la vagoanele de la nr.1 la vagoane de marfa   :)

Offline sdm

• Hero Member
  • Mesaje postate: 572
« Răspuns #55 : Februarie 15, 2016, 03:42:22 p.m. »
roti metalice se gasesc de cumparat separat.
au livrat cu roti de plastic,pentru un pret mai mic.
cand revin in tara sau si pe parcurs(daca gasesc net pe undeva),pun poze cu locomotivele.

colectionez camioane-0768.663.242.

Offline bonygy

• Full Member
« Răspuns #56 : Februarie 15, 2016, 04:10:07 p.m. »
Pentru vagoanele de marfa se folosesc alte tipuri de boghiuri, mai solide, care suporta sarcini mult mai mari (aproximativ 40 tone) decat cele de calatori. Asa ca nu este deloc inspirata folosirea boghiurilor de la vagoanele de la nr.1 la vagoane de marfa   :)
Colegu, tu crezi ca eu intr-un vagon macheta construit home made, voi baga 40 de tone? Sau, mai bine spus... crezi ca voi incarca ceva in el?
Lasa ca vad eu ce va iesi, m-ai provocat sa stric un vagon, sau cel putin boghiurile sa vad daca merge sa mesteresc unul cu propria mana...

Offline bonygy

• Full Member
« Răspuns #57 : Februarie 15, 2016, 04:56:35 p.m. »
roti metalice se gasesc de cumparat separat.
au livrat cu roti de plastic,pentru un pret mai mic.
cand revin in tara sau si pe parcurs(daca gasesc net pe undeva),pun poze cu locomotivele.
Banuiesc ca doar rotile sunt metalice, nu si osiile. Avand in vedere ca locomotiva se va alimenta prin sine, nu este prea indicat sa faci un scurtcircuit cu vagoanele.
Asteptam pozele si o oferta de pret.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #58 : Februarie 15, 2016, 08:40:18 p.m. »
De fapt si osiile sunt tot metalice, dar sunt izolate.

In alta ordine de idei, am luat si eu 5 exemplare din primul numar si am rulat trei dintre ele. Se comporta bine, chiar si in curbe.
« Ultima Modificare: Februarie 15, 2016, 08:44:35 p.m. de daniel234 »

Offline viorel3

• Newbie
  • *
« Răspuns #59 : Februarie 16, 2016, 09:59:07 a.m. »
Dacă tot arată cheap desfac azi un vagon și îl bag în lucru să văd ce iese. Mi-a intrat microbul în sânge, sper să nu dureze cât o răceală și să abandonez proiectul.
Apropo aveți idee când apare nr. 2?
O zi bună.