Autor Subiect: Taxiuri din lumea toata - AmerCom  (Citit de 33097 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
Re: Taxiuri din lumea toata - AmerCom
« Răspuns #90 : Ianuarie 15, 2016, 05:02:59 p.m. »
A fost unit cu topicul creat de mine inanintea ta.
Abea acum am observat...

Bogdan Verdes

• Vizitator
« Răspuns #91 : Februarie 09, 2016, 04:11:22 p.m. »
Am vazut ca urmatorul numar este Toyota Avensis, care este la limita. Ford-ul nu mi se pare foarte reusit.
Astept cu nerabdare modelele clasice. Stie cineva care este ordinea de aparitie a urmatoarelor numere? Se pare ca avem modele interesante, in caz ca vor aparea toate cele de pe magazinul online...

Offline MSM 63

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #92 : Februarie 10, 2016, 12:08:50 a.m. »
Asa este. Nu am luat Fordul. Sa vedem Toyota cum se prezinta.
In orice lucru rau exista si o parte buna !

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #93 : Februarie 10, 2016, 12:19:16 a.m. »
Eu m-am lamurit repede, de la primul numar... :-\

Offline sergebu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
  • SCHNAUZER BREEDER
« Răspuns #94 : Februarie 10, 2016, 11:28:04 a.m. »
Volga Gaz 21 - Moscova 1955 arata chiar bine, in comparatie cu celelalte aparitii.

Bogdan Verdes

• Vizitator
« Răspuns #95 : Februarie 10, 2016, 03:24:43 p.m. »
Si mie mi s-a parut Volga surprinzator de interesanta, chiar nu ma asteptam. Speranta este ca modelele clasice ce vor mai aparea vor fi si mai reusite. Sa vedem...

Offline tonica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #96 : Februarie 10, 2016, 05:15:08 p.m. »
La Volga este mai haioasa prelucrarea in photoshop a fotografiei de pe coperta luand ca reper poza din penultima pagina.. :D Altfel este, ca si Austin Fx4, in linia celor din colectia masinilor de legenda. La limita la care poate fi denumita macheta dar necesita si merita ceva adaugiri "din pensula".. :) Banui ca tot ixo este...

Offline lucishadow2000

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Pacat de colecţie Taxiuri din lumea toata - AmerCom
« Răspuns #97 : Martie 07, 2016, 10:57:03 a.m. »
Am aşteptat ani la rând această colecţie şi când deagostini a realizat acel test de piaţă am fost bucuros. Am crezut că testul va fi ok şi colecţia se va lansa, însă din păcate stim cu toţii deznodământul. Am resuşit atunci să pun mâna pe patru taxiuri din cele cinci din ediţia de test.
La apariţia colecţiei de la amercom am fost bucuros, însă bucurie de scurtă durată. Diferenţa între machetele deagostini şi amercom la această colecţie e ca de la cer la pământ. Deagostini are cel puţin 5 clase peste surprizele amercom de la pufuleţi. Şi ce e mai trist, e că, cumpăr această colecţie- că am rămas cu sechele din trecut, şi mă minunez la fiecare număr cât de nereuşite pot să arate aceste jucării, fiecare număr demonstrând că pot să coboare şi mai mult. Mare păcat...

Offline tonica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #98 : Martie 07, 2016, 03:32:01 p.m. »
nu am habar daca deagostini si amercom sunt si producatori directi de machete dar stiu sigur cum multi stiu pe aici ca sunt si reselleri ai unor produse ixo, altaya ori solido pe care le comercializeaza sub brandul lor. Asa ca sunt produse la deagostini, in special ixo care se regasesc si la amercom. De aici si variatia de calitate intre machete, machetele masinilor de epoca fiind mai bine lucrate decat cele noi care probabil pot scadea calitativ si la nivelul unei jucarii, nemaipastrandu-se nici scara, nici detalii ori nici macar o calitate minimala ceruta de o macheta. Altfel volga de ex. mi s-a parut la aceeasi calitate atat la amercom cat si la deagostini, asemenea si vw beetle ori probabil tot asa va fi si peugeotul din numarul viitor.

Offline Bisshoqp

• Full Member
  • Mesaje postate: 207
  • Urăsc oamenii care urăsc oameni.
    • Bisshoqp Exqpo
« Răspuns #99 : Martie 11, 2016, 06:12:07 p.m. »
Colecţia mea - Bisshoqp Exqpo

„Un colecţionar respectă alt colecţionar, indiferent de numărul sau de calitatea machetelor.”