In calitatea mea de profesor ma simt obligat sa corectez ceea ce eu stiu (in domeniul meu) ca e gresit. Sunt sigur ca daca eu spun ceva deplasat in legatura cu un domeniu in care nu sunt calificat (iar aici se discuta despre masini, motoare, mecanica, machete si producatori etc., adica ceva ce eu nu am invatat la scoala) cineva ma va corecta, iar eu voi accepta corectia, pentru ca sunt dornic sa invat.
Dar, cu tot respectul pentru toti cetatenii tarii acesteia, de orice etnie, limba romana este limba oficiala a Romaniei, toti invatam la scoala sa o folosim corect si sunt absolut sigur ca nimeni nu a trecut pe langa scoala pentru a ajunge pe forum.
In speta asta sunt convins ca a fost o mica neatentie a colegului nostru si nu o lipsa de competenta, de aceea mi-am permis sa intervin. Promit ca de acum nu mai spun nimic de acest gen si las moderatorii sa isi faca treaba.
Pe de alta parte, chiar daca imi cer scuze pentru mica intepatura aparuta in corectia privind elicele si rotoarele, fiind un topic dedicat elicopterelor cred ca interventia a fost necesara si la locul ei. Dar daca nici asta nu e asa cum cred eu, atunci ma intreb care e rostul forumului?
Daca sunt considerat de colegii forumisti un tip cu capul in nori, dati-mi voie sa va multumesc. Recunosc ca asa sunt. Adica destul de zapacit, chiar daca nu poet, si destul de dornic de a ma plimba printre nori cu aeronave.
Totusi, colegule Blackprowler, call-sign-ul pe care il folosesti aici iti tradeaza simtul umorului; ma intreb de ce te-ai suparat pentru o mica intepatura?! Imi cer scuze si sper ca moderatorii ne vor ierta si ei pentru inteparea regulamentului.