Autor Subiect: Elicopterele Lumii - Amercom_Romania  (Citit de 32579 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline iustinic

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
Re: Elicopterele Lumii - Amercom_Romania
« Răspuns #60 : Iunie 11, 2015, 04:30:02 p.m. »
modificat ...  C:-)

nick

• Vizitator
« Răspuns #61 : Iunie 11, 2015, 05:29:33 p.m. »
OK, mersi frumos si tie si lui Mihai.
In schimb doresc sa-l atentionez pe Blackprowler ca nu a facut corectiile necesare , drept pt. care si-a luat avertisment la avizier.

Offline mihaiatanasie

• Full Member
  • Mesaje postate: 222
« Răspuns #62 : Iunie 11, 2015, 09:32:51 p.m. »
Am cumparat astazi Lynx-ul, mi se pare foarte dragut. Inca nu am avut timp sa compar macheta cu fotografii ale unor elicoptere adevarate, pentru ca iarasi mi se pare dubios sensul de rotatie al rotorului portant.
I-as da dreptate lui Blackprowler, si de data asta sunt deficiente de finisare la pale, dar in rest cred ca arata bine.

Offline eugen6215

• Full Member
  • Mesaje postate: 201
« Răspuns #63 : Iunie 18, 2015, 08:08:36 a.m. »
A aparut nr. 5 BELL 206 JETRANGER.

Offline iustinic

• Sr. Member
« Răspuns #64 : Iunie 18, 2015, 10:25:01 a.m. »
l-ati vazut? E la scara 1:72 si e un dwarf pe langa celelalte. Pe deasupra toate au defecte si am vazut vreo 5 bucati. Groaznic.

Offline eugen6215

• Full Member
  • Mesaje postate: 201
« Răspuns #65 : Iunie 18, 2015, 11:04:31 a.m. »
Al meu este OK, am avut mici dificultati cu montatul paletelor rotorului principal, dar le-am rezolvat.De fapt nu am avut nici o problema cu nici unul dintre celelalte 4.Si mie mi se pare cam mic fata de celelalte, la aceeasi scara,

Offline iustinic

• Sr. Member
« Răspuns #66 : Iunie 18, 2015, 11:52:17 a.m. »
Cand am spus ca toate elicopterele au defecte, ma refeream la ultimul numar. Am vazut 5 bucati si nu am putut cumpara niciunul. De cand am postat ultima oara, am fost si la alt chiosc sa cumpar totusi elicopterul dorit si din 10 numere cam 8 erau cu defect. Ma si certa doamna, ca cica sunt prea pretentios.  In fine, pana la urma am cumparat unul care zic eu ca e perfect.

Offline Danutz (cornel_ct)

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
« Răspuns #67 : Iunie 18, 2015, 12:27:46 p.m. »
...numerele 1, 3 si 5 (impare) au aparut miercurea, iar numerele 2 si 4 (pare) au aparut sambata... ce logica au? 
Probabil nr. 6 va apare sambata, 04.07.2015
Trebuie aplicata teoria probabilitatilor pentru a afla data la care apare urmatorul nr...

Offline mihaiatanasie

• Full Member
  • Mesaje postate: 222
« Răspuns #68 : Iunie 18, 2015, 01:33:10 p.m. »
Cand am spus ca toate elicopterele au defecte, ma refeream la ultimul numar. Am vazut 5 bucati si nu am putut cumpara niciunul. De cand am postat ultima oara, am fost si la alt chiosc sa cumpar totusi elicopterul dorit si din 10 numere cam 8 erau cu defect. Ma si certa doamna, ca cica sunt prea pretentios.  In fine, pana la urma am cumparat unul care zic eu ca e perfect.

Cam ce defecte ai observat? Sa ne ajuti si pe noi la observarea lor - eu recunosc ca nu vad foarte bine detaliile mici pana nu scot obiectul din ambalaj.

Offline iustinic

• Sr. Member
« Răspuns #69 : Iunie 18, 2015, 03:03:57 p.m. »
Pai la multe dintre ele, daca nu la majoritatea, aripioarele acelea doua stabilizatoare din coada avionului, nu sunt asezate perpendicular (unul mai sus, altul mai jos.) Alt defect ce l-am observat, la cutia de deasupra, ce tine rotorul, la elicea mare, am vazut ca era lipita stramb. Nu era pe mijloc ci pusa pe-o parte, automat elicea sta stramb. La unele se observa foarte urat lipitura la baza usilor. Altele aveau sania de aterizare stramba. Altele aveau coada nealiniata cu rotorul. Toate astea le poti observa usor cu o lanterna de la telefon. Scuze ca nu pot fi mai explicit dar nu cunosc termeni tehnici, dar cred ca ati inteles ideea.