Autor Subiect: Intalnire anuala Autosworld 2015 - ed II - 2015. 9-10 mai  (Citit de 22148 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16482
  • OLECO ESTE UNIC !
Re: Intalnire anuala Autosworld 2015 - ed II - 2015. 9-10 mai
« Răspuns #70 : Mai 11, 2015, 12:32:05 p.m. »
Ma bucur ca iti place trepiedul. Sa-l stapanesti sanatos!
Multumesc! ;)

nick

• Vizitator
« Răspuns #71 : Mai 11, 2015, 12:47:32 p.m. »
Ma bucur ca iti place trepiedul. Sa-l stapanesti sanatos!
Multumesc! ;)
Cu placere. Si daca il gasesc cumva si pe cel de dimensiuni mai mari, ti-l trimit prin Posta.

Offline ado29

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #72 : Mai 11, 2015, 01:26:31 p.m. »
A fost o intalnire reusita, in care m-am simtit foarte bine, atat eu cat  si fiul meu Norbert. Oameni adevarati, colectionari adevarati indiferent de machetele pe care le colectioneaza. Am simtit lipsa la cativa colegi de pe forum, dar sunt convins ca au fost alaturi de noi prin fotografiile aratate. A fost o onoare pt. mine sa reintalnesc colegii de anul trecut dar si sa cunosc si alti colegi de pe forum cat si pe baietii de pe facebook si nu in ultimul rand pe Domnul Francisc. Va salut pe toti baieti... si aveti toate respectele mele.
Multumim pt. cadourile primite(nick si Law)

nick

• Vizitator
« Răspuns #73 : Mai 11, 2015, 01:30:34 p.m. »
Adi, sper sa ne vedem si la urmatoarea intalnire. Data viitoare voi veni cu sublerul ca sa masor diferite elemente ale SR-ului, pt ca vreau sa-l reproduc (daca nu te deranjeaza) pt mine.

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #74 : Mai 11, 2015, 02:02:25 p.m. »
... Si daca il gasesc cumva si pe cel de dimensiuni mai mari, ti-l trimit prin Posta.
Ooooo...  ::) merci frumos de pe acum!!! ;D

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
Intalnire anuala Autosworld 2015 - ed II - 2015. 9-10 mai
« Răspuns #75 : Mai 11, 2015, 08:51:16 p.m. »
Am predat diploma si magnetelul, lui Bogdan.

Ce mandru este! ;D Nici la scoala cand lua premiu cu coronita, nu era asa zambaret. ;D

Offline BMD77

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2386
  • Muad'Dib
« Răspuns #76 : Mai 11, 2015, 10:18:27 p.m. »
Salutari colegilor, multumesc pentru poze si inmanarea diplomei si magnetului Ovidiu, multumesc si organizatorilor!  :)
Imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge la intalnirea de sambata, am avut o problema de sanatate in familie care s-a prelungit si sambata, din pacate aceste probleme nu se pot programa sau amana.  :(
Din poze si din ce am auzit se pare ca a fost o intalnire foarte reusita, sigur voi ajunge anul viitor. Inca o data felicitari colegilor participanti si organizatorilor!  ;)
PS: Nick, cred ca cel mai mult mi-ar fi placut sa vad caroseria de Oltcit 1:10, te rog sa iti gasesti timp pentru a finaliza macheta, sigur va fi o piesa nu doar unicat, ci si superba!  ;)
"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #77 : Mai 11, 2015, 10:56:57 p.m. »
Imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge la intalnirea de sambata...
Lasa tati ca ti-am povestit cum a fost! ;D

nick

• Vizitator
« Răspuns #78 : Mai 11, 2015, 11:22:07 p.m. »
PS: Nick, cred ca cel mai mult mi-ar fi placut sa vad caroseria de Oltcit 1:10, te rog sa iti gasesti timp pentru a finaliza macheta, sigur va fi o piesa nu doar unicat, ci si superba!  ;)
"Tabla asta sub forma de Oltcit, manglita" (citat din clasicii in viata) de mine  (clasicii astia stiu si cum am manglit-o :) ) din uzina as prefera sa o las asa in starea in care este. Am primit-o cadou si are deci si valoare sentimentala. Voi incerca sa fac eu de la zero o alta tabla sub forma de Oltcit, candva in viitor. Mai greu va fi probabil ca nu am si  celelalte piese ale tablei, care probabil au fost "manglite" de altii ca sa se joace cu ele prin tarana. ..
Greu de spus cand voi putea finaliza aceasta tablarie...

nick

• Vizitator
« Răspuns #79 : Mai 11, 2015, 11:42:28 p.m. »
Imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge la intalnirea de sambata, am avut o problema de sanatate in familie care s-a prelungit si sambata, din pacate aceste probleme nu se pot programa sau amana. 
Nu-i nimic, te asteptam cu drag la urmatoarea intalnire. Insanatosire grabnica doamnei!