7. Ferrari F50, art. 393

O machetuta frumusica, are si parti bune, si unele...mai putin..
Tot sealed.

Vopseaua foarte bine aplicata, strat subtire, si lasa sa iasa in avidenta toate liniile masinii. Farurile au ceva probleme, putin cam mult lipici, si ceva amprente, plus gazare. Pacat, ar fi aratat super

Interesanta grila din spate, este din plastic transparent, grilajul vopsit, si lasa sa se vada motorul putin. Poate stopurile ar fi avut nevoie de ceva mai multa culoare.
Decal-urile aplicate corect, nu sunt strambe. Se vad mai ciudat in poze din cauza blitz-ului. Si esapamentul bine redat, piesele sunt lipite de sasiu, nu de caroserie.

Parbriz si stergator, piesa separata, asezate bine. In spate protectia motorului este din plastic transparent, perforata, si lasa sa se vada cateva detalii ale motorului, nu sunt ele foarte multe

Eleronul este piesa separata, dar metalica. La colectia Ferrari eleronul este din plastic, destul de fragil.

Pe dedesupt...perfect dreapta, fara nimic

dar asa este si modelul real, cred... Ceva elemente la suspensie si...cam atat.

Jantele respecta originalul, au emplema, dar mie imi par putin cam groase spitele... sa zicem ca merge

Interiorul asa...arata bine
dar...

... demontat are cam mult gri, de la lipici, bineinteles...

Acum, lipiciul si culoarea gri sunt in locurile putin vizibile, in spatele fetelor de usi, in spatele protectiei motorului, dar eu le vad! In interior, la vedere, totul este curat, ceasuri de bord, scris "F50" mic mic, dar de efect, butonase pe consola centrala... lucruri bune. Scaunele in doua culori, dar cred ca a tremurat putin mana chinezului cand a dat cu rosu

Aici avem putin evidentiat si motorul, protectia acestuia si cele doua "coarne", banuiesc ca sunt admisiile de aer, cutia de viteze si ceva piese ale suspensiei spate... e bine..

Un Ferrari frumusel, imi place mult si modelul 1:1, cel mai mult cred...

Si vor urma ceva poze comparative cu F50 de la Colectia Ferrari autohtona, am ceva nedumeriri.... nu stiu care respecta forma, si care nu....