5. Ferrari 355 GTS, art. 292
Astazi un alt Ferrari, tot Detail Cars, dar fara parti mobile, se poate si asa

Macheta are o culoare interesanta, albastru metalizat, nu stiu daca erau si metalizate modelele reale, dar albastre erau

Vopseaua bine aplicata, desi este metalizata. Stopuri, proiectoare, toate sunt din plastic transparent, colorat acolo unde este cazul, si arata bine. Esapamentul parca umpic cam gros, se putea mai multa atentie la el.
In spate, pe dreapta, deasupra stopurilor, este foarte mic scris "355 GTS", iarasi o atentie mare la detalii

De aceasta data decal-urile sunt mult mai bine aplicate, respecta pozitia si forma moderului real. Stergatoarele bine redate, piese separate, nu din parbriz si vopsite

Rotile bine redate si ele, cu emblema calutului, si cauciucurile de data aceasta, patca ceva mai bine realizate. Are discuri de frana dar nu si etrieri

Pe "burtica" are acel scut mare, o protectie ceva, nu stiu daca este si la modelul real asa ceva, acel scut se poate desface si sub el se vede si mai mult din motor. Esapament si motor bine redate, dar si puntile fata si spate, sunt evidentiate elementele suspensiilor.

Fiind un model sealed mai greu de vazut interiorul, dar....

demontam macheta

Modelele sealed de la Detail Cars nu au mocheta, nici nu ar avea de ce sa puna, daca nu ai desface macheta nu ai avea cum sa o vezi. E si mai slabuta la detalii, dar oricum emblema pe volan, ceasuri de bord si alte botonase tot avem. La fel si consola centrala si bordul vopsite in doua culori, precum si fetele de usi. Scaunele sunt din acelasi material cauciucat.
O machetuta interesanta pentru minte, si chiar daca nu are parti mobile, mie imi place