Autor Subiect: Colectia mea 1:43  (Citit de 95942 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
Re: Colectia mea 1:43
« Răspuns #140 : Iulie 11, 2015, 09:36:06 p.m. »
s-au lasat asteptate aceste poze. abia asteptam sa vad mai multe poze cu aceasta machete si o prezentare in detaliu. frumos model, frumoasa macheta. ziceai ca stergatoarele sunt metalice la ea? nu am stiut. se vad foarte bine.

Offline Adrian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1031
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Comparatie 599GTO
« Răspuns #141 : Iulie 12, 2015, 07:55:21 p.m. »
Da Cypylix, stergatoarele sunt piese metalice, fotodecupate. Am vazut ca tot asa sunt si la GTO-ul tau albastru ;)
Si acum voi pune cateva poze comparative intre 599GTO HWE si 599GTO din colectia Eaglemoss.

La forma seamana cele doua machete destul de mult. La detalii se vad, diferente, mai ales la partea frontala...frile, faruri, etc. De aici si diferenta de pret... dar merita HWE din punctul meu de vedere  ;)

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #142 : Iulie 12, 2015, 08:36:13 p.m. »
Intre IXO MODELS (pentru DeA) si HWE nu prea exista comparatie, dar apreciez ca te-ai straduit. ;D

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #143 : Iulie 12, 2015, 09:03:58 p.m. »
frumoasa comparatia. chiar vroiam sa le vad impreuna

Offline Adrian

• Hero Member
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Nissan
« Răspuns #144 : Iulie 13, 2015, 03:16:14 p.m. »
32. Nissan Skyline 2000 Turbo - DISM

Desi nu am nicio tangenta... nici cu modelul....nici cu fabricantul am zis totusi sa iau macheta asta pentru ca se aprind farurile. E o raritate lucrul asta in domeniul machetelor 1:43...zic eu.
Nici de cei de la DISM nu prea auzisem, dar vazand macheta, si pretul, mi-am dat seama ca merita!

Modelul de masina...nu are prea mare relevanta pentru minte. Nu cred ca s-a comercializat asa ceva prin Europa...nu stiu.
Dar ca macheta este corect realizata. Vopsea foarte bine aplicata, decaluri corecte, multe detalii, manere usi aplicate, stergatoare bine realizate, directie functionala. Arata foarte bine.

Dar cel mai bine arata pe intuneric, sau cand este o lumina mai slaba. Arata foarte bine cu farurile aprinse :)

Detaliata si pe dedesupt. Bateriile sunt montate in zona rotii de rezerva, foarte bine ascunse, nu strica linia masinii.

Si cam asa arata "dezbracata" Nu este ceva foarte complicat, dar este de efect.
O macheta luata... de curiozitate.. a ajuns sa-mi placa foarte mult. Pe timp de noapte este "oaia stralucitoare" intr-o vitrina plina cu machete.  ;D
« Ultima Modificare: Aprilie 18, 2016, 11:26:59 a.m. de Adrian »

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #145 : Iulie 13, 2015, 03:49:29 p.m. »
Frumoasa descriere! O poti folosi pe post de veioza! ;D

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #146 : Iulie 13, 2015, 04:51:46 p.m. »
din profil arata bine. are o aura sportiva. si foarte interesant si simplu sistemul de iluminare faruri si stopuri. un plus de realism la care se adauga si directia functionala. in concluzie...imi place macheta.

Offline Adrian

• Hero Member
  • PUNCT
Colectia mea 1:43 - Mercedes
« Răspuns #147 : Iulie 14, 2015, 11:27:43 a.m. »
Acum ceva vreme incepusem sa prezint niste decapotabile. Pozele erau facute dar de lene... nu am mai postat.  :D
33. Mercedes SLK200, habar n-am de cine mai era facut si asta. Stiu ca scria ceva pe dedesupt.. un nume lung... daca nu uit poate o sa ma uit sa vad.

Masina este frumoasa, macheta... nu e cine stie ce.

Macheta este una... decenta. Dar la 30lei, sau ceva de genul, nu pot cere mai mult :) Parca este putin cam metalizata culoarea, dar nu deranjeaza rau. Are discuri de frana, stergatoare piese separate, decal-uri corecte...

Rotile nu arata ele cel mai bine, dar respecta cat de cat forma modelului real.

Alaturi de restul decapotabilelor arata bine :)

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #148 : Iulie 14, 2015, 12:01:26 p.m. »
As zice ca este produsa de PMA, dar nu este. Detaliile sunt ok, decalurile la fel, oglinzi retrovizoare cu "sticla". Tradeaza jantele care sunt cam simpliste si faptul ca nu este trecut producatorul. Se pare ca este un producator no name care nu are licenta de productie.
Ce mai conteaza?  ::) Macheta imi place!

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #149 : Iulie 14, 2015, 12:16:25 p.m. »
si mie imi place macheta. decapotabila, culoarea este frumoasa...si ca model este frumos.