Autor Subiect: Masini Celebre - Amercom_Romania  (Citit de 40035 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Adrian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1031
  • PUNCT
Re: Masini Celebre - Amercom_Romania
« Răspuns #80 : Februarie 26, 2015, 12:19:54 p.m. »
Hai sa prezint si macheta de astazi de la noua colectie aparuta.
Voi incerca sa fie mai scurt...
Am avut de ales cand am ajuns la taraba... am ales-o pe cea cu mai multi pufuleti ( macar de acolo sa ma aleg si eu cu ceva...)

Masinuta in acelasi ambalaj de "calitate", bine protejata (de pufuleti). Acelasi postament din plastic de suport de biscuiti, aceeasi punga... si inca ceva, un carton lipit pe spate  :o asta da, cred ca de aici si pretul, de la 10 lei, la 15 lei. :P. Cred ca nr. 3 va avea 2 cartoane, ca sa merite pretul de 20 lei  ;D

Revista o lasam deoparte, nu insist, am citit doua randuri acolo, am vazut ca se repeta niste cuvinte si intr-o zi cand vreau sa imi inveselesc viata cred ca o voi rasfoi putin, nu ca ar fi prea mare...

Hopaa....masinuta a inceput sa se si dezmembreze de indata ce am scos-o din punguta. Sasiul e cam bucati... eu cred ca din cauza ambalajului calitativ, considerat de editura ca fiind perfect.

Si cateva poze cu masina... eu o voi boteza "Cal", nu, chiar nu pot spune ca este un Ferrari, nenea Enzo cred ca s-ar intoarce in mormant daca ar afla ce machete au aparut pentru modelele Ferrari  :'(

Sa zicem ca respecta forma lui 360, acasa o voi pune alaturi de alta macheta, acelasi model, sa vad cat de mult...nu seamana. Aceleasi faruri odioase in fata (chiar atat de greu era sa le vopseasca negre pe spate, sau argintii?). Stergatoare din turnare, nici macar vopsite, aceleasi oglinzi care nu au nici o treaba cu realitatea, sunt sa fie...
Si emblema de la "Cal" foarte generoasa... are 4mm inaltime, masina fiind la 1:43, inseamna ca in realitate ar fi de 172mm...mda. Mai un ferrari amarat am vazut si eu la viata mea, da nu avea "calutul cabrat" de-o palma  ??? 17 cm, cred ca am vazut unul contrafacut....
Cel putin la masinuta mea le-a fugit calul, e cam pe-o parte, dar mergeeee...
Ah...si evacuarile sunt bine redate....N-ARE, pauza, lipsa... e un "Cal" 360 electric!!!

Acum usile, parca la Supra a mai fost cum a mai fost, dar aici chiar au intrat la apa, daca ar fi asa si la modelul real ar trece pisica printre usa si caroserie... Recunosc, mie imi plac machetele 1:43 cu parti mobile, e adevarat ca mai strica din linia masinii, dar aici parca e prea mult  ;D

Si inca ceva, usile foarte greu stau amandoua deschise, a fost un chin pana am facut poza asta...

Rotile au jantele mult prea cromate, ca pentru cocalarii de romani, fara numar!!, cauciucuri de duzina, sa zicem ca este ok. Dar ceva nu este ok, masina mea cred ca era echipata cu pachetul "drumuri grele", are o garda la sol numai buna pentru tara noastra, faci schimbul de ulei stand in genunchi.  ;D
Pe dedesubt are niste ceva... si bineinteles locul pentru motoras (care lipseste, era si normal). Si bucatile lipsa, sparte.

Avand o surubelnita la mine am zis sa vedem si interiorul. Surubelnita nu m-a ajutat.... am spart macheta deoarece suruburile mergeau in gol, si in spate era deja bulita  :-\ in fine...

Da, acolo trebuia sa fie motorasul, iar au uitat de el. Dar cand o sa coste 20 lei deja avem pretentii sa gasim si motoras..

Bordul parca e un pic mai bine, dar nu cu mult. Doar ca din cauza mecanismului de deschidere a usilor avem jumate de bord, ce atata bord, bord, bord! Merge si fara!  ;D

Cam asta ar fi cu masinuta de astazi, din cate vedeti ma abtin sa-i spun macheta, pentru ca...nu este..

Si acum cu permisiunea dumneavoastra, si cu scuzele de rigoare pentru poluare topicului, voi pune cateva poze comparative dintre aceasta masinuta si o macheta, cu parti mobile, pe care o aveam la mine...

Cam asta e diferenta... intre o masinuta la o revista de acum si o macheta care are...peste 10 ani. Nu zic, si pretul este mai mare, nu cu mult, un pic peste dublu, dar totusi...
Nu va incurajez sa cumparati sau sa nu cumparati acest produs, dar sa va ganditi de doua ori. Acum nu mai vorbesc de colectia Ferrari de la Eaglemoss, care era la acelasi pret si diferentele sunt enorme.
Partea nasoala este ca daca noi vom cumpara asa ceva, ei vor avea profit si ne vor aduce din ce in ce mai multe balarii, si e pacat. Inca vreau sa cred ca nu suntem groapa de gunoi a Europei  :'(

« Ultima Modificare: Februarie 26, 2015, 04:09:48 p.m. de nick »

Offline tomita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #81 : Februarie 26, 2015, 01:17:43 p.m. »
Deci mi-ati facut ziua mai frumoasa cu aceasta prezentare ;D

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
« Răspuns #82 : Februarie 26, 2015, 01:40:02 p.m. »
Frumoasa prezentare, Adrian!
Prima poza face toti banii >:D

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
« Răspuns #83 : Februarie 26, 2015, 02:05:02 p.m. »
Dupa parerea mea numarul 3 va fi cel mai reusit de pana acum :o

Offline iustinic

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
« Răspuns #84 : Februarie 26, 2015, 02:37:51 p.m. »
macar asta are semnalizare in far....

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #85 : Februarie 26, 2015, 02:41:42 p.m. »
Dar alaturi de pufuletz, nu ai facut poza? ;D

Ar fi mers o comparatie tot cu un 360 dar produse de altcineva.
« Ultima Modificare: Februarie 26, 2015, 02:59:43 p.m. de OLECO »

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1866
« Răspuns #86 : Februarie 26, 2015, 03:23:30 p.m. »
Daca "Panoz-ul" din pozele de mai sus este din aceasta colectie, eu cred ca o sa-l iau.
Pare destul de bine realizat!

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #87 : Februarie 26, 2015, 03:24:30 p.m. »
Dupa parerea mea numarul 3 va fi cel mai reusit de pana acum :o

Nu cred ca va arata asa in realitate. La numarul asta, vad ca "macheta" are sigla si nu cred ca producatorul are licenta, deci e posibil ca pozele sa nu fie ale "machetei".
« Ultima Modificare: Februarie 26, 2015, 03:26:02 p.m. de OLECO »

Offline Adrian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1031
  • PUNCT
« Răspuns #88 : Februarie 26, 2015, 03:27:31 p.m. »
Sa apara cum or vrea, eu masinute in ambalaje de eugenii si biscuiti nu mai cumpar! :(

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #89 : Februarie 26, 2015, 03:44:57 p.m. »
Treaba ta...  :-\