Autor Subiect: Masini Celebre - Amercom_Romania  (Citit de 39989 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
Re: Masini Celebre - Amercom_Romania
« Răspuns #50 : Februarie 13, 2015, 09:47:33 a.m. »
(sigur sunt Hongwell si Welly vandute sub diverse subbranduri in hipermarketuri la o calitate mai buna si preturi mai mici...).
Aceste "machete" (din colectia "Masini celebre"), ca si calitate, cred ca sunt sub BBURAGO
« Ultima Modificare: Februarie 13, 2015, 10:02:33 a.m. de OLECO »

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #51 : Februarie 13, 2015, 09:50:37 a.m. »
Pai de unde stim exact daca respecta forma si scara jucariile astea de la AMERCOM-pufuleti?
;D nu stiu daca pufuletii, dar eu am raspuns la postarea colegului iustinic

nick

• Vizitator
« Răspuns #52 : Februarie 13, 2015, 09:51:00 a.m. »
(sigur sunt Hongwell si Welly vandute sub diverse subbranduri in hipermarketuri la o calitate mai buna si preturi mai mici...).
Aceste "machete", ca si calitate, cred ca sunt sub BBURAGO!
Mie mi se pare ca fostele Hongwell si Welly actuale arata mai bine ca un Bburago.

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #53 : Februarie 13, 2015, 09:59:54 a.m. »
Clar sunt peste BBURAGO!! (am modificat textul de mai sus ca sa nu se inteleaga altceva).

Deci, prin aceasta colectie nou aparuta, ni s-a demonstrat ca exista machete mai proaste decat unele machete din colectia "Masini de legenda".
« Ultima Modificare: Februarie 13, 2015, 10:03:24 a.m. de OLECO »

Offline vvg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #54 : Februarie 14, 2015, 10:07:04 a.m. »
         Burda, nenorocitii dreaq, l-au angajat pe Ion Iliescu translator. Dupa ce le-a explicat americanilor ca ratele se trag din camioane, vine acum si ne spune, la pagina 7: "o caracteristica specifica masinilor de clasa GT este trunchiul unui volum mic". Intelegeti ceva? Trunck=portbagaj si personajul l-a tradus prin trunchi.
          Pag 6: probabil ca "aripa inferioara" vrea sa fie spoiler; sistem independent de evacuare!?; clopot comun!?
          Pag. 4: statistici de infailibilitate!? in loc de fiabilitate. Pag. 2: bara fata sau spoiler = opritor.
          Jignitor la adresa inteligentei proverbiale a colectionarilor!

Offline mihaiatanasie

• Full Member
  • Mesaje postate: 222
« Răspuns #55 : Februarie 14, 2015, 10:25:20 a.m. »
vvg, eu le-am scris in legatura cu traducerea la "Avioane de lupta" (vezi topicul respectiv). Fa acelasi lucru, in felul asta vor vedea ca nu sunt singurul care se plange (nu "se rade") de calitatea traducerilor si chiar vor lua masuri.

Offline adycoke2

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
« Răspuns #56 : Februarie 14, 2015, 11:02:11 a.m. »
poti sa le scrii 1000 de mail-uri pe zi,degeaba,cea mai mare pedeapsa pt ei este sa nu cumperi...simplu

Offline eugen6215

• Full Member
  • Mesaje postate: 201
« Răspuns #57 : Februarie 14, 2015, 12:28:27 p.m. »
Oare cineva dintre noi, cu mai multe cunostinte de limba engleza nu ar putea sa le scrie ca nu suntem chiar o tara de mana a cincea in care poti vinde jucarii de 2 bani ca si machete colectionabile?Daca numarul 1 este dezastruoasa, ca va fi cu urmatoarele?Nu-mi vine sa cred ca o asemenea firma, cu produse totusi de o anumita calitate, isi permite sa lanseze pe o piata nationala destul de importanta asemenea produse, cu care va da un chix total.Poate am putea lansa cumva o scrisoare comuna.

Offline razvanenache

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #58 : Februarie 14, 2015, 12:39:30 p.m. »
Inca un lucru care dupa parerea mea dovedeste ca masinutele astea se trag din niste jucarii pull-back fara pretentii de machete e ca nu am vazut scris pe ele scara si nici denumirea modelului. De fapt nici in revista sau in vreun pliant sau reclama de prezentare nu se specifica scara. Cineva zicea aici ca sunt la 1:43 dar nu scrie nicaieri asta.

Offline tomita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #59 : Februarie 14, 2015, 02:12:40 p.m. »
Am cumparat-o si eu..pentru 10 lei in sus in jos..
Fituica are undeva la 7-8 pagini
Nici macar un amarat de postament(macar cum este cel din revista)
Un mic avantaj daca pot spune asa este ca la mijlocul revistei apar urmatoarele 12 numere
Mi se pare mult mai atractiva colectia de vehicule militare!