Autor Subiect: Masini Celebre - Amercom_Romania  (Citit de 39904 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1866
Re: Masini Celebre - Amercom_Romania
« Răspuns #200 : Iulie 16, 2015, 08:23:28 p.m. »
Tin sa precizez ca-mi ploua in gura cand spun sau ma gandesc la Mercedes-Benz ML320 (W164), dar asta arata ca un avorton, nu are nici o treaba cu MB! Macheta asta (daca ma pot exprima asa) este o pierdere de bani din capul locului, nu cred ca va cumpara cineva asa ceva!
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu postarea mea, a fost strict parerea mea!

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #201 : Iulie 16, 2015, 08:27:56 p.m. »
sunt machete pentru toate gusturile si buzunarele  :)  .adevarat ca este de o calitate inferioara. eu nu inteleg cum au putut intrerupe colectia Ferrari IXO cu machete frumoase si reusesc sa reziste pe piata astfel de machete. poate sunt mult mai multi colectionari de astfel de machete inferior calitativ fata de unele bune. a fost strict parerea mea!  :)

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1866
« Răspuns #202 : Iulie 16, 2015, 08:31:32 p.m. »
Cip, din cate am inteles, citit si auzit colectia Ferarri care a aparut la noi l(a acel pret foare rezonabil) au fost machete ramase din alte tari nevandute si furnizorul s-a gandit sa scape de ele in Romania. Tind sa cred ca acelasi lucru se intampla si cu colectia "Avioane de lupta" care o cumparam de la chioscuri. De ce cred asta: pentru ca mereu gasim cel putin doua variante de postamente, ca de multe ori gasim blesterele deslipite sau prinse cu capse pe margini samd.
Scuze de off-topic!

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #203 : Iulie 16, 2015, 08:42:58 p.m. »
Cip, din cate am inteles, citit si auzit colectia Ferarri care a aparut la noi l(a acel pret foare rezonabil) au fost machete ramase din alte tari nevandute si furnizorul s-a gandit sa scape de ele in Romania. Tind sa cred ca acelasi lucru se intampla si cu colectia "Avioane de lupta" care o cumparam de la chioscuri. De ce cred asta: pentru ca mereu gasim cel putin doua variante de postamente, ca de multe ori gasim blesterele deslipite sau prinse cu capse pe margini samd.
Scuze de off-topic!

si eu cred asta, tot din ce am citit. nr redus de machete, reluarea colectiei, aparitii de machete diferite...  Imi pare rau ca nu au fost mai multe nevandute ramase din alte tari. e ciudat ca doar primele numere au aparut la noi. asta e. citeam undeva ca Burda ar fi fost distribuitor al acestei colectii, si chiar azi am dat un email la Burda sa intreb daca va mai reveni pe piata colectia Ferrari. am incercat si eu, nu stiu daca am dat unde trebuie mesajul.
« Ultima Modificare: Iulie 17, 2015, 08:04:26 a.m. de cypylix »

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
« Răspuns #204 : Iulie 30, 2015, 05:46:51 p.m. »
Numarul 14 - Ford Mustang  [13 August]
Nu am gasit nicaieri poze cu macheta...este rosu si este acelasi model pe care l-am primit in colectia: Automobile de Vis de la DeA

Offline morgot

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #205 : August 12, 2015, 10:26:07 p.m. »
Este acelasi model cu cel de la DeA pentru ca a fost facut pe aceeasi matrita, poate un pic mai uzata.
Asta e si explicatia caliitatii slabe, machetele sunt facute pe matrite cumparate la mana a patra, reconditionate, detalii mici scoase, platic cat cuprinde.
Decat 20 de lei pe un gunoi, mai bine 45 (10 euro) pe o Altaya. Sau mai scump, pt cei ce-i lasa buzunarul.
colectionez 1:43

Offline andreicirjan

• Sr. Member
« Răspuns #206 : August 13, 2015, 01:29:11 a.m. »
Este acelasi model cu cel de la DeA pentru ca a fost facut pe aceeasi matrita, poate un pic mai uzata.
In nici un caz nu este facuta cu aceeasi matrita...

Offline Danutz (cornel_ct)

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
« Răspuns #207 : August 13, 2015, 03:03:13 a.m. »
Decat 20 de lei pe un gunoi, mai bine 45 (10 euro) pe o Altaya. Sau mai scump, pt cei ce-i lasa buzunarul.
Şi eu văd la fel lucrurile...Sau mai bine zis, decât 2-3-4-...-n  machete "slăbuţe" mai bine una "tare".

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #208 : August 13, 2015, 07:53:12 a.m. »
Una "tare" se duce lejer la 50 euro!

Offline andreicirjan

• Sr. Member