NICK, sunt atatea topicuri la care nu se mai uita nimeni de luni bune si voi inchide-ti ceva ce inca unii scriu in aces topic! Si iar ma iau de MARII COLECTIONARI, daca nu le place ceva de ce se uita si intra pe acest topic sau pe altele si mai FRUMOS, mai si comenteaza ,deci inseamna ca ii intereseaza ,sau le place sa se bage in seama!
Daca se simte cineva lezat de cea ce am scris imi cer SCUZE!!! P.S. Oare toti care sunt contra si sunt colectionari ,au inceput cu machete de sute si mii de euro?

?
Ovidiu, am inteles ideea ta.
Tocmai de aceea, am supus la vot liber optiunea tzinerii acestui topic inchis sau deschis.
Puteam sa-l inchid scurt si gata si fara sa dau explicatii la nimeni decat eventual colectivului de moderatori/admini.
CEEA CE NU AM FACUT.
Eu nu am facut altceva decat sa supun unui vot democratic si transparent optiunea tuturor de pe AW.
Si cum marea masa de votanti decide, finalul va fi unul singur : ori e alba, ori e neagra
Nimeni de pe aici nu are pretentii de MARE COLECTIONAR (cred ca te referi la alte forumuri, probabil...) si intra-adevar, mai toti am inceput cu colectionarea e Bburago si Maisto, nu e absolut nici o rusine in acest lucru.... A te crede "CEL MAI" este cea mai mare ineptie pe care o poate nascoci creierul uman, iar acest lucru (a te crede cel mai tare din parcare) tine mai mult de cei necopti la minte, cei care probabil nu au trecut de varsta pubertatii...
Insa, daca citesti acest topic cu atentie, iti vei da seama ca majoritatea si-au dat seama ca
fara sa vrem facem reclama (negativa, chiar; merge si asta!) unei colectii absolut jalnice...Sper ca explicatiile sunt suficiente...
P.S.: Stai linistit, nu cred ca se simte nimeni lezat de ceea ce ai scris. Si foarte bine ca ai scris! Uite asa poate incepe un dialog constructiv!