Autor Subiect: Masini Celebre - Amercom_Romania  (Citit de 39988 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
Re: Masini Celebre - Amercom_Romania
« Răspuns #140 : Martie 02, 2015, 01:00:52 a.m. »

Offline SCANIA R 1000

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #141 : Martie 02, 2015, 01:16:15 p.m. »
NICK, sunt atatea topicuri la care nu se mai uita nimeni de luni bune si voi inchide-ti ceva ce inca unii scriu in aces topic! Si iar ma iau de MARII COLECTIONARI, daca nu le place ceva de ce se uita si intra pe acest topic sau pe altele si mai FRUMOS, mai si comenteaza ,deci inseamna ca ii intereseaza ,sau le place sa se bage in seama!
Daca se simte cineva lezat de cea ce am scris imi cer SCUZE!!! P.S. Oare toti care sunt contra si sunt colectionari ,au inceput cu machete de sute si mii de euro??????????????

nick

• Vizitator
« Răspuns #142 : Martie 02, 2015, 05:46:30 p.m. »
NICK, sunt atatea topicuri la care nu se mai uita nimeni de luni bune si voi inchide-ti ceva ce inca unii scriu in aces topic! Si iar ma iau de MARII COLECTIONARI, daca nu le place ceva de ce se uita si intra pe acest topic sau pe altele si mai FRUMOS, mai si comenteaza ,deci inseamna ca ii intereseaza ,sau le place sa se bage in seama!
Daca se simte cineva lezat de cea ce am scris imi cer SCUZE!!! P.S. Oare toti care sunt contra si sunt colectionari ,au inceput cu machete de sute si mii de euro??????????????
Ovidiu, am inteles ideea ta.
Tocmai de aceea, am supus la vot liber optiunea tzinerii acestui topic inchis sau deschis.
Puteam sa-l inchid scurt si gata si fara sa dau explicatii la nimeni decat eventual colectivului de moderatori/admini.
CEEA CE NU AM FACUT.
Eu nu am facut altceva decat sa supun unui vot democratic si transparent optiunea tuturor de pe AW.
Si cum marea masa de votanti decide, finalul va fi unul singur : ori e alba, ori e neagra
Nimeni de pe aici nu are pretentii de MARE COLECTIONAR (cred ca te referi la alte forumuri, probabil...) si intra-adevar, mai toti am inceput cu colectionarea e Bburago si Maisto, nu e absolut nici o rusine in acest lucru.... A te crede "CEL MAI" este cea mai mare ineptie pe care o poate nascoci creierul uman, iar acest lucru (a te crede cel mai tare din parcare) tine mai mult de cei necopti la minte, cei care probabil nu au trecut de varsta pubertatii...
Insa, daca citesti acest topic cu atentie, iti vei da seama ca majoritatea si-au dat seama ca fara sa vrem facem reclama (negativa, chiar; merge si asta!) unei colectii absolut jalnice...
Sper ca explicatiile sunt suficiente...
P.S.: Stai linistit, nu cred ca se simte nimeni lezat de ceea ce ai scris. Si foarte bine ca ai scris! Uite asa poate incepe un dialog constructiv!

« Ultima Modificare: Martie 02, 2015, 05:53:05 p.m. de nick »

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #143 : Martie 03, 2015, 03:00:38 p.m. »
... mai si comenteaza ,deci inseamna ca ii intereseaza ,sau le place sa se bage in seama!...
Daca cineva comenteaza pe marginea unui subiect, o face din mai multe considerente, nu neaparat ca sa se bage in seama!

Oare toti care sunt contra si sunt colectionari ,au inceput cu machete de sute si mii de euro??????????????
Majoritatea un inceput cu BBURAGO, numai ca unii uita de unde au plecat! :D

Oricum, noi 2 ne cunoastem de pe alte siteuri, cu mult timp inainte de infiintarea ASW.  :)
« Ultima Modificare: Martie 03, 2015, 03:03:45 p.m. de OLECO »

Offline SCANIA R 1000

• Newbie
  • *
« Răspuns #144 : Martie 03, 2015, 03:53:02 p.m. »
NICK am inteles despre ce este vorba ,ai perfecta dreptate, nici eu nu stiu cum sa le numesc ,mai degraba le numesc JUCARII, chiar daca nu le cumpar ,ma uit pe forum ca sa vad daca apare ceva despre CAMIOANE ,fiindca intr-un pliant am vazut ca vor aparea si camioane in colectia asta!

Offline SCANIA R 1000

• Newbie
  • *
« Răspuns #145 : Martie 03, 2015, 03:58:43 p.m. »
OLECO ,de accord cu tine!!!!

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #146 : Martie 03, 2015, 04:44:07 p.m. »
Eu nu le colectionez...insa urmaresc topicul si chiar mi se pare util sa stiu ce mai apare...poate o sa fie ceva interezant care nu se mai gaseste in alta colectie sau de altcineva fabricat....n-ai de unde sa stii.  :) poate o sa scoata logan mcv....si de ala eu suntinteresat.

Pe rationamentul asta ar trebui sa dam afara de pe forum pe cei care prezinta machete bburago sau matchbox...ca si alea sunt niate jucariii si sub astea dpddpv calitativ.

Offline ciprymob

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #147 : Martie 03, 2015, 05:10:42 p.m. »
Da!.... ii dau dreptate lui Law.... cred ca acest topic trebuie sa ramana deschis.... cred ca e loc pentru toata lumea aici!

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
« Răspuns #148 : Martie 03, 2015, 05:25:19 p.m. »
La asta ma gandeam si eu!
Cine nu este interesat de aceasta colectie, nu este obligat de nimeni sa acceseze acest topic...nu? :-\

nick

• Vizitator
« Răspuns #149 : Martie 03, 2015, 05:40:38 p.m. »
Pai, dragii mei, pana la numarul 12 ati vazut bine ce apare de la postarea lui Andrei.
Ovidiu (Scania), tare m-as mira sa bage smecherii camioane in colectia asta!
OK, las topicul deschis...
Cui nu-i place, il va ocoli...

Insa am si eu o rugaminte la TOTI:

Va rog frumos sa nu incepeti cu intrebari de genul
1. "Cand apare urmatorul numar?"
2. "Cand apare numarul x?"
3. "Voua v-a sosit coletul ?"
4. "Ce va fi la numarul y?"
5. "Cate numere vor fi?"
etc.
Pt. ca la toate intrebarile de mai sus exista raspuns:
1. Te duci la chioscul de la colt si intrebi pe tanti sau nenea de la chiosc sau la reteaua Inmedio
2. Idem
3. Ai rabdare ca va sosi candva coletul. Daca nu soseste, pui mana pe telefon si suni la Press Division si ii intrebi ce se petrece.
4. Va fi o masinuta de la pufuleti.
5. Pui mana pe telefon si suni la Burda.

Si acum urmeaza si explicatia mea de ce doresc acest lucru: vreau sa vad postari cat mai multe, insa sa aiba legatura cu colectiile pe care deja le detinem. Daca stam sa cautam un astfel de topic cu prezentari ca si cum am cauta acul in carul cu fan printre miliardele de postari privind intrebarile de genul celor de mai sus, ne piere tot cheful de a mai vedea prezentarile. Ori sper ca nu ne-am strans aici ca sa vedem intrebari de genul astora pe topicul cu masinutele de la pufuleti...
As dori ca acest topic sa fie dedicat in exclusivitate review-urilor despre aceste jucarii si atat.
Ce credeti , veti putea sa va abtineti de la intrebarile de mai sus?
Daca da, va multumesc frumos.