Autor Subiect: Masini Celebre - Amercom_Romania  (Citit de 39998 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
Re: Masini Celebre - Amercom_Romania
« Răspuns #120 : Februarie 27, 2015, 04:38:24 p.m. »
Deja avem prea multe pretentii de la Amercom ;D

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #121 : Februarie 27, 2015, 05:02:49 p.m. »
Ăsta galben nu trebuia să aibă uşi "fluture"?
Scoate usile, prinde doi fluturi si pune-i in locul usilor. Gataaaa, treaba-i gataaaa... ;D

Offline ciprymob

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #122 : Februarie 27, 2015, 05:39:49 p.m. »
La prețul de 15 lei nu cred ca putem emite prea multe pretenții!

nick

• Vizitator
« Răspuns #123 : Februarie 27, 2015, 05:48:43 p.m. »
Dar daca nu mai vin sau vin cu preturi foarte mari?
Pai smecherii gen Press Division ar trebui sa se gandeasca ca noi colectionarii cel putin, nu suntem fraierii lor... Din aceasta colectie Masini Celebre iesita pe piata prin Press Division (nu prin Amercom) reiese tocmai contrariul, ceva de genul: "ia sa vezi cum ii fraierim pe astia cu machete cumparate la tona, cu pret de 0.5 Eurocenti bucata...".
In aceasta increngatura, Amercom sunt doar niste furnizori ai PressDivision si ei livreaza ce li s-a comandat. Ar fi mai grav daca as crede ca cei de la Press Division sunt trasi pe sfoara la randul lor de Amercom, bagandu-li-se pe gat jafurile astea...
De Agostini au avut si ei ca furnizor de distributie in Romania pe Media Zawada Services. MZS nu au avut oameni la controlul de calitate si de aici si nemultumirea unor colectionari vizavi de machetele scoase pe piata.... MZS au crezut ca pot vinde si machete cu defecte de calitate, si de  aici si slabul lor rezultat pe piata... Si atunci, absolut normal, De Agostini probabil si-au luat talpasita din Romania...etc...
Deci, Press Division sunt varza, nu Amercom.
Bine, nici Amercom nu sunt departe de ei, insa le-as acorda circumstante atenuante pentru inceput...
Privitor la preturi, logic ar fi ca distribuitorul sa stie puterea de cumparare a masei de colectionari din Romania si de aici ar reiesi si niste preturi... Insa pentru asta, ar trebui ca astia gen MZS sau Press Division sa aiba o echipa de marketing cu adevarat profesionista...Dar daca la ei birourile or fi pline de pitipoance... va asteptati ca pitipoancele sa stie ce inseamna o macheta cand ele abia daca stiu ce inseamna fardul cu care se dau in obraji?....

nick

• Vizitator
« Răspuns #124 : Februarie 27, 2015, 05:52:47 p.m. »
La prețul de 15 lei nu cred ca putem emite prea multe pretenții!
Ciprian, permite-mi sa te contrazic. Pe bune acum , crezi ca un jeg de-asta ar costa mai mult de maxim 50-60 de Eurocenti (2-2.5 RON) sa zicem?
Parerea mea este ca e normal sa existe pretentii cel putin macar din punct de vedere al pretului... De la hai sa zicem 5-6 RON (ca mai punem si lantul de distributie, sa zicem) pana la 15 RON este o distanta de 2 beri Carlsberg...

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #125 : Februarie 27, 2015, 07:28:47 p.m. »
 ;D ;D ;D ;D

Sursa pozei: net.
« Ultima Modificare: Februarie 27, 2015, 07:52:18 p.m. de daniel234 »

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #126 : Februarie 27, 2015, 07:47:41 p.m. »
Misto! ;D

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #127 : Februarie 27, 2015, 07:56:01 p.m. »
nick, Press Division se ocupa doar de abonamente. Distributia la chioscuri este facuta in continuare de Burda pentru toate colectiile AmerCom.
Pur si simplu, Amercom au cautat in  Romania o firma de distributie pentru colectiile lor. Au incheiat contract cu Burda si, intre timp, a aparut si acest PDS in peisaj, care se ocupa cu abonamente si/sau comenzi.

Offline morgot

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #128 : Februarie 28, 2015, 04:47:50 a.m. »
din primele 12 numere voi lua doar Panozul, desi ma doare sufletul sa dau 20 de lei pe asa gunoaie.

Sunt curios cata lume a cumparat 360 Modena.
Sper sa ramana cu stocuri masive si sa se care naibii.
colectionez 1:43

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1866
« Răspuns #129 : Februarie 28, 2015, 10:34:47 a.m. »
Din foto puse de Andrei, parca arata acceptabil si Pagani Zonda (e doar o parere).
Nu am cumparat nici o macheta din colectia asta, dupa am mai scris si in mesajele anterioare, dar e posibila sa ma tenteze Panoz-ul si Pagani, atat!
Si asta in functie de calitatea lor reala, pentru ca in foto si un magar poate sa para a fi armasar!