Autor Subiect: Avioane de lupta - AmerCom  (Citit de 107110 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Danutz (cornel_ct)

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
Re: Avioane de lupta - AmerCom
« Răspuns #350 : Februarie 18, 2016, 03:35:25 p.m. »
Mai puţine faţă  :( de colectiile: БОЙНИТЕ САМОЛЕТИ(58 Numere), BORBENI AVIONI(75 Numere), FIGHTER AIRCRAFT(64 Numere) si SAMOLOTY ŚWIATA(61 Numere)
Pentru ca la noi au vandut ce le-au ramas din alte parti, resturile, ca si la celelalte colectii

Offline RUA

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2424
  • A fi om e lucru mare; a fi domn e o-ntamplare...
« Răspuns #351 : Februarie 18, 2016, 04:15:45 p.m. »
Suntem o tara UE  :-[ de lumea a treia

Offline puiu_pirneci

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #352 : Februarie 18, 2016, 05:16:36 p.m. »
eu cred ca aceasta colectie are destui cumparatori incat ei sa  o continuie chiar daca  vor avea putine exemplare la ultimile numere. o solutie ar fi sa  renunte la revista si sa o inlocuiasca cu un fly-er de genul celor care insoteau masinile de razboi de la libertatea...Dar cred cu tarie ca pot distribui cateva mii  de modele astfel. sunt f multi care vor sa aiba colectia integrala sau ma rog aproape integrala ...

Offline andreicirjan

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 380
  • Pasiunea nu tine cont de varsta!
« Răspuns #353 : Februarie 18, 2016, 06:39:29 p.m. »
Ma poate ajuta cineva cu nr. 38 din Avioane de Lupta? (cel cu steagul Americii pe postament)

Offline mugur

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
Re: Avioane de lupta
« Răspuns #354 : Februarie 25, 2016, 03:58:51 p.m. »
L-am cumparat si eu pe cel cu sigla fortelor aeriene din Austria... E un gri foarte albicios.

Poate puneti niste poze cu cel cu stagul britanic.

Offline mugur

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #355 : Februarie 26, 2016, 02:37:23 p.m. »

Offline mugur

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #356 : Martie 02, 2016, 02:46:35 p.m. »
B 52 H. Cel mai mare avion din colectie sosit azi.

Offline iustinic

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
« Răspuns #357 : Martie 02, 2016, 03:56:01 p.m. »
... si foarte multe exemplare venite la chioscuri, ca niciodata. Cele mai multe fara defect.

Offline mihaiatanasie

• Full Member
  • Mesaje postate: 222
« Răspuns #358 : Martie 02, 2016, 07:15:05 p.m. »
Intr-adevar, desi nu am avut rabdare sa ma uit prin mai multe pachete, am nimerit un exemplar foarte bun; singura mica observatie se leaga de pozitia celui de-al doilea tren, putin nealiniat. Pus pe roti, avionul se leagana putin, dar fixat pe suport nu e nici o problema.
Ca si "barfa", dupa cel mai mare avion al seriei (sa vedem daca nu cumva Vulcanul, daca apare, nu il depaseste) urmeaza, cred, cel mai mic, Me-163, minusculul interceptor cu motor cu apa oxigenata. Sunt curios ce tren de aterizare va avea creatia Amercom, stiu ca avionul avea un tren mai deosebit, pe care il declansa imediat dupa desprindere, pentru ca, fiind atat de mic, nu avea unde sa-l retraga in interior.

Offline Dead4RepubliK

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #359 : Martie 03, 2016, 05:43:01 a.m. »
A mai vazut cineva Avioane de Lupta cu NR. 38 - GRUMMAN F-14 TOMCAT, pe undeva prin Bucuresti zilele astea? La magazinul online nu mai este - STOC EPUIZAT, dar la chioscurile de ziare o mai fi sau e putin cam tarziu deja?:-s