Adaug noi machete!
-Machetă auto scara 1/43 Audi Coupe 5S,produsă de firma Conrad Germany.Se deschide totul-capota,portbagajul,ușile.Preț 40 ron.

-Machetă MORRIS Van Produsă de firma Oxford Model,preț 30 ron.Nu are cutie.

-Machetă auto Austin Princess Black,producător Oxford Models,preț 65 ron.Este nouă la cutie,cu postament negru și carcasă de plastic,vitrină.

-Machetă auto Borgward Isabella,sigilată,în țiplă,preț 50 ron. Este nouă la cutie,cu postament negru și carcasă de plastic,vitrină.
-Machetă auto Mercedes Benz 600 Pullman,produsă de firma WhiteBox,nouă la cutie.Preț 70 ron. Este nouă la cutie,cu postament negru și carcasă de plastic,vitrină.

-Machetă auto Alfa Romeo 1750 produsă de Starline,fără cutie.Preț 25 ron.Nu are cutie!

-Machetă auto Ford Vedette,preț 20 ron.Nu are cutie..Roțile cred că au fost înlocuite,schimbate!
Atenție!!
Machetele au stat puțin în frig,de aceea sunt aburite!
Solicit înțelegere din partea Dumneavoastră,pentru că nu voi avea acces la Internet până Luni seara!
Am postat acest anunț pe mai multe site-uri,de aceea s-ar putea ca unele machete să nu mai fie disponibile în momentul în care le priviți!Și până luni,nu pot modifica nimic,care e valabilă,care nu..
-Prețurile nu sunt negociabile,nu fac rezervări,nu fac schimburi.
Prefer plata în avans pe cardul de debit al meu BCR sau predare personală(În Ploiești,și ocazional,Buzău,Focșani,Adjud..).
În cazul coletelor cu ramburs trimise prin Poșta Română tariful este 11 ron.Pentru plata în avans,taxele poștale sunt 3 ron,dar banca BCR percepe un comision de 4 ron la fiecare depunere.
Au prioritate clienții care plătesc în avans.
Mulțumesc pentru înțelegere!