Autor Subiect: Vând multe machete, de toate..  (Citit de 26932 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Colectionar

• Vizitator
Re: Vând multe machete, de toate..
« Răspuns #100 : Octombrie 23, 2014, 11:22:09 p.m. »
Prețul e 35 ron fără transport.

Colectionar

• Vizitator
« Răspuns #101 : Octombrie 24, 2014, 10:26:05 p.m. »
Valabile Autobianchi.
Adaug:
1.Seat SuperMiriafori 131,la cutie,stare bună,foarte detaliat,Agrupacion de Trafico 1979.Preț 40 ron.

2.Plymouth Belvedere produs de DelPrado,sigilată,preț 40 ron.

3.Machetă IFA produsă de Ist-Models,preț 60 ron.

4.Machetă Alfa Romeo Romeo,preț 35 ron. La cutie.

5.Machetă auto produsă de Schabak Models,Volkswagen Golf III 2.8, preț 60 ron.
SE DESCHIDE TOT LA EA.Uși-capotă,hayon!Motor,cutie de viteză,baterie detaliate.

Colectionar

• Vizitator
« Răspuns #102 : Octombrie 25, 2014, 01:56:27 p.m. »
Valabile doar astra f si astra minichamps,alfa romeo duba,alfa mito.

Colectionar

• Vizitator
« Răspuns #103 : Noiembrie 06, 2014, 11:32:39 p.m. »
La scara 1/43 mai am doar:
Opel Astra F,MB CLK..
Adaug:
Uaz 450 sigilat DeAgostini Rusia,preț 30 ron.

Fiat Panda Motorama,îi lipsește oglinda de pe partea stângă,preț 10 ron.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #104 : Noiembrie 07, 2014, 06:11:12 a.m. »
Nu se mai vad pozele de mai sus.

nick

• Vizitator
« Răspuns #105 : Noiembrie 07, 2014, 08:50:31 a.m. »
Astept poze cu Opel Astra F si Mercedes Benz CLK.
Urgent, te rog.

Colectionar

• Vizitator
« Răspuns #106 : Noiembrie 08, 2014, 12:20:36 a.m. »

Adaug noi machete!
-Machetă auto scara 1/43 Audi Coupe 5S,produsă de firma Conrad Germany.Se deschide totul-capota,portbagajul,ușile.Preț 40 ron.

-Machetă MORRIS Van Produsă de firma Oxford Model,preț 30 ron.Nu are cutie.

-Machetă auto Austin Princess Black,producător Oxford Models,preț 65 ron.Este nouă la cutie,cu postament negru și carcasă de plastic,vitrină.

-Machetă auto Borgward Isabella,sigilată,în țiplă,preț 50 ron. Este nouă la cutie,cu postament negru și carcasă de plastic,vitrină.

-Machetă auto Mercedes Benz 600 Pullman,produsă de firma WhiteBox,nouă la cutie.Preț 70 ron. Este nouă la cutie,cu postament negru și carcasă de plastic,vitrină.

-Machetă auto Alfa Romeo 1750 produsă de Starline,fără cutie.Preț 25 ron.Nu are cutie!

-Machetă auto Ford Vedette,preț 20 ron.Nu are cutie..Roțile cred că au fost înlocuite,schimbate!

Atenție!!
Machetele au stat puțin în frig,de aceea sunt aburite!
Solicit înțelegere din partea Dumneavoastră,pentru că nu voi avea acces la Internet până Luni seara!
Am postat acest anunț pe mai multe site-uri,de aceea s-ar putea ca unele machete să nu mai fie disponibile în momentul în care le priviți!Și până luni,nu pot modifica nimic,care e valabilă,care nu..
-Prețurile nu sunt negociabile,nu fac rezervări,nu fac schimburi.
Prefer plata în avans pe cardul de debit al meu BCR sau predare personală(În Ploiești,și ocazional,Buzău,Focșani,Adjud..).
În cazul coletelor cu ramburs trimise prin Poșta Română tariful este 11 ron.Pentru plata în avans,taxele poștale sunt 3 ron,dar banca BCR percepe un comision de 4 ron la fiecare depunere.
Au prioritate clienții care plătesc în avans.
Mulțumesc pentru înțelegere!
« Ultima Modificare: Noiembrie 10, 2014, 10:22:00 p.m. de Mike90 »

Colectionar

• Vizitator
« Răspuns #107 : Noiembrie 08, 2014, 12:21:57 a.m. »
Vreau să evit probleme avute anterior pe acest site,îmi rezerv dreptul de a -mi selecta clientela :)
Adică..au prioritate clienții testați,verificați,serioși...și vechi.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #108 : Noiembrie 08, 2014, 08:51:13 a.m. »
Ti-ai deschis restaurant? ;D
In unele restaurante ai pizzarii am vazut scris "ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela! Va multumim!" ;)

Ca sfaturi personale:

- INCEARCA SA FI PAROLIST!!! Cand un cumparator rezerva o macheta deoarece nu are bani pentru moment sau din alte motive, pai acea macheta TREBUIE SA RAMANA REZERVATA!!! Nu te apuci sa o dai altui cumparator!!! Daca sa zicem ca ai un client pentru o macheta rezervata care plateste cu banu' jos, suna-l pe cel ce a rezervat macheta si intreaba-l daca o mai tine rezervata, deoarece ai pe cineva care o plateste imediat. Daca cel ce a rezervat spune ca pastreaza rezervarea, TU NU AI VOIE SA FACI IN ALT FEL, deoarece pici de neserios. Ai procedat astfel cu cativa useri de pe aici, inclusiv cu mine, si asta nu da bine in CV-ul tau de "vanzator serios". Faptul ca te-ai scuzat prin a acuza (in cazul meu), iar nu da bine. Niste scuze puerile de gen "aveam nevoie urgenta de bani", "te-am sunat pe fix dar mi-a intrat mesageria vocala ;D "... sau alte "motivatii" erau mai bune decat acuzele!!

- fa poze mai clare, cu machete pozate lateral/stanga, lateral/dreapta si astfel eviti intrebarile "da' macheta e ok, ca nu se vede bine in poza?". Eu personal in afata de vanzatorii consacrati, cumpar de la cei care posteaza poze clare cu machetele pe care le vand, iar acolo unde exista mici defecte, specifica!!

- la fel si tu, specifica (,) care machete au defecte sau lipsuri. Nu le vinde ca MACHETE BUNE (cum spuneai intr-un anunt) si cand ajung la cel ce le-a cumparat, il apuca "bucuria"...

Ce ti-am scris mai sus, sper sa nu te deranjeze deoarece am facut-o pentru binele tau. Toti vanzatorii seriosi si de incredere, urmeaza acesti pasi.

Sa ai o zi buna si spor la vanzari!
« Ultima Modificare: Noiembrie 10, 2014, 06:17:08 a.m. de OLECO »

Offline CristianVV

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
« Răspuns #109 : Noiembrie 08, 2014, 10:47:13 a.m. »
Corect spus. Eu, de exemplu, am vazut la acest vanzator machete care m-ar fi interesat.

Am vazut insa modul in care a pus problema vizavi de potentiali cumparatori care au solicitat rezervarea unor machete sau cu care s-a inteles!!!.

In plus, nu a respectat cerinta moderatorului de a-si schimba ID-ul; nu a respectat cerinta moderatorului de a prezenta machetele in detaliu.

In aceste conditii, tinand cont de faptul ca nu sunt un client vechi, testat.... pas!