Autor Subiect: Law's Lambo Collection  (Citit de 19807 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
Re: Law's Lambo Collection
« Răspuns #70 : Iunie 13, 2015, 04:35:55 p.m. »
Mama mama ce colectie...

Iti taie respiratia complet...

FELICITARI!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #71 : Iunie 13, 2015, 04:43:44 p.m. »
Mersi baieti,

Inaintez cam greu, ca m-a mancat palma sa merg pe doua fronturi si adunand si 1:43 si 1:18 merge mai greu (si mai am cateva restante si la colectia Dacia).

Am avut si eu putin timp weekendul asta se le scot din vitrina si sa mai trag o poza - sa le ordonez, sa le fac index ....si am cam poluat atmostefara pe aici..scuze!

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16493
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #72 : Iunie 13, 2015, 04:56:33 p.m. »
Mersi baieti,

Inaintez cam greu, ca m-a mancat palma sa merg pe doua fronturi si adunand si 1:43 si 1:18...
Vezi ca mai ai o palma. Poate te mananca de 1/24, de 1/72... ;D
Barem stii o treaba! :D

Offline Law

• Hero Member
    • AurosWorld
« Răspuns #73 : Iunie 28, 2015, 04:14:40 p.m. »
la un loc:

Offline Law

• Hero Member
    • AurosWorld
Re: Law's Lambo Collection- Lamborghini Veneno, 1:18 Autoart
« Răspuns #74 : Iulie 17, 2015, 02:03:21 p.m. »
10. Lamborghini Veneno, 1:18 Autoart

art: http://autosworld.eu/2015/07/17/autoart-lamborghini-veneno-lp750-4-118/

Lamborghini Veneno este o super masina sport creata de constructorul italian pentru a celebra 50 de ani de existenta. Construit pe baza lui Lamborghini Aventador – insa cu niste forme extravagante, Veneno cu un pret de 4.500.000 $, a devenit cea mai scumpa masina de serie din istorie.

In total s-au construit doar 4 exemplare, 1 pentru Show-uri si pastrat la Muzeul Lamborghini si 3 pentru clienti(2 din america si unul anonim).

Mult mai multe Veneno au fost construite de Autoart la 1:18 :) , chiar in foarte multe culori, care dupa parerea mea nu respecta copia originalului, primul lucru la care ma uit la o macheta este daca acea masina a existat cu adevarat in realitate, ori Veneno negru, verde sau alb nu a existat.

Trecand la macheta Veneno reprodusa de Autoart la 1:18, putem sa observam ca dintre cei 3 mari producatori ce au reprodus acest model, MR Collection, Kyosho si Autoart, modelul celor din urma este cel mai complet si care merita sa stea intr-o colectie Lamborghini.

Veneno 1:18 de la MR Collection este o reproducere frumoasa si detaliata a designului extravagant, ajutand foarte mult rasina la acest lucru, insa faptul ca este Sealed (nu are nici o parte mobila) si pretul exagerat de mare 400-500 E o pune pe whishistul doar a colectionarilor ce doresc in primul rand sa fie o macheta MR.

Veneno 1:18 de la Kyosho, este de fapt o versiune low-cost printre machetele premium, un concept nou introdus de Kyosho odata cu acest model si cu seria OUISA. O macheta 1:18 diecast (din aliaj) insa care este sealed (asemenea celor din rasina). Mai saraca in detalii insa vine cu un pret de entry level 60-80 E.

Astfel Autoart Signature a reusit sa gaseasca compromisul ideal intre pret si calitate cu acest model Lamborghini Veneno.

Capota motorului fiind detasabila ofera o incantare vizuala asupra motorului pana la cel mai mic detaliu. Usile rabatabile iti ofera o viziune limitata in interior insa totusi e mult mai bine decat la versiunile selaed.

Un lucru dezamagitor est lipsa mobilitatii la capota fata, oarecum surprins de acest aspect, mai ales ca majoritatea modelelelor Autoart au aceasta functionalitate.

Desi exista mici omisiuni la aceasta reproducere la 1:18, in special la capitolul detalii interioare, macheta Lamborghini Veneno de la Autoart este un must have al oricarui colectionar.

Details:

« Ultima Modificare: Iulie 17, 2015, 02:06:17 p.m. de Law »

thor

• Vizitator
« Răspuns #75 : Iulie 17, 2015, 03:28:05 p.m. »
Pozele sunt excelente. O masina urata, o macheta frumoasa.

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #76 : Iulie 17, 2015, 03:29:28 p.m. »
la un loc:
Le-ai pozat cu o drona?

Offline Law

• Hero Member
    • AurosWorld
« Răspuns #77 : Iulie 18, 2015, 10:20:47 a.m. »

Offline OLECO

• Hero Member
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #78 : Iulie 18, 2015, 12:55:40 p.m. »
Nu...de la vecinu de la 8 :)
;D dragut vecin...  ;D

Offline Law

• Hero Member
    • AurosWorld
Re: Law's Lambo Collection - Veneno Roadster, 1:18 Kyosho
« Răspuns #79 : Iulie 22, 2015, 09:09:10 a.m. »
11. Lamborghini Veneno Roadster 1:18 Kyosho - Sealed Series

Despre masina reala nu mai sunt multe de spus....o varianta decapotabila era un pas normal la modelul Veneno.

Macheta Veneno reprodusa de Kyosho deschide portile unui nou concept in lumea machetelor. Prin seria OUISA, Kyosho ne aduce machete hi-end dar low-cost. Machetele sunt realizate din metal, respectand liniile si detaliile cu care ne-a obisnuit Kyosho insa neavand nici o parte mobila si facand rabat la detalii interioare si la motor, au reusit sa le scoata la preturi acceptabile.

O versiune diecast seled ajunge sa coste la jumatate fata de o versiune standard diecast cu parti mobile si chiar de 3-4 ori mai ieftina decat o versiune de rasina seled.

Eu zic ca este un compromis acceptabil. Dorind totusi sa pot beneficia vizual de cat mai multe detalii, am optat pentru o versiune decapotabila, care desi e sealed iti lasa posibilitatea de a admira interiorul machetei.