Autor Subiect: Votati poza mea - industria apusa din Romania  (Citit de 1595 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin

• Full Member
  • Mesaje postate: 170
Votati poza mea - industria apusa din Romania
« : Iulie 01, 2014, 03:01:45 p.m. »
Salutari, dragi colegi, unul dintre colegii nostrii a organizat un concurs, concurs care m-a umplut de notificari pe facebook, am disperat, ca sa nu fac si eu ca ceilalti, va cer ajutorul voua, daca aveti doua minute libere, va rog intrati pe link-ul urmator si acordati-mi un vot la poza numarul 128: http://autosworld.eu/2014/07/01/concurs-autosworld-ro-cea-mai-frumoasa-colectie-fotografii-inscrise/

Si daca aveti si un cont de facebook, va rog sa imi acordati si acolo un like, link: https://www.facebook.com/187615064619007/photos/a.700651569982018.1073741839.187615064619007/700651846648657/?type=1&theater

Vreau neaparat sa am acel variant, ar da bine in colectia mea VW.

Multumesc anticipat!  :D
« Ultima Modificare: Iulie 02, 2014, 10:05:48 a.m. de nick »

Offline Cosmin

• Full Member
Re: Votati poza mea - industria apusa din Romania
« Răspuns #1 : Iulie 08, 2014, 12:28:04 a.m. »
Concursul s-a terminat, multumesc Law pentru mentiunea acordata. La fel cum am scris si pe facebook, modul de concurs trebuie schimbat, altceva nu mai spun, ma multumesc cu ce am. Topicul se poate inchide.

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #2 : Iulie 08, 2014, 12:54:01 a.m. »
Cosmin, nu trebuie sa te superi insa perceptia e alta de cealalta tabara.

Nu a fost un concurs de fotografiat - cum poate ai fost indus in eroare...ci unul de colectii...colectiile mai mari, mai impunatoare, cu piese unicat, rare, frumoase, etc.... primeaza in fata celor de revista - care sunt niste colectii frumoase - dar comune - absolut toata lumea le are...nu?! Cam asta a fost ideea.

Un plus l-a adus si latura artistica - vezi exemplul tau - insa nu asta a fost ideea concursului.

Poate urmatorul concurs va fi doar de fotografii.

Offline Cosmin

• Full Member
« Răspuns #3 : Iulie 08, 2014, 01:14:46 a.m. »
Acest fapt nu a fost scris in mesajul concursului...sau n-am observat eu. Infine, multumesc inca o data pentru Aro. :)

cred

• Vizitator
« Răspuns #4 : Iulie 08, 2014, 02:23:00 a.m. »
Cel mai inteligent si logic concurs existent !
Apropo, daca tot aveti initiativa, de ce nu faceti ceva serios, cum un regulament explicit ? La care sa castige fotografii adevarate. De ce in Romania nu poate castiga o fotografie facuta cum trebuie, de o calitate de invidiat ?
Eu zic ca se poate face un concurs adevarat, bine gandit !

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #5 : Iulie 08, 2014, 08:01:45 a.m. »
Acest fapt nu a fost scris in mesajul concursului...sau n-am observat eu. Infine, multumesc inca o data pentru Aro. :)

Pai scrie fix in denumirea concursului: Concurs "Cea mai frumoasa colectie" - nu scrie cea mai frumoasa fotografie :)

Cel mai inteligent si logic concurs existent !
Apropo, daca tot aveti initiativa, de ce nu faceti ceva serios, cum un regulament explicit ? La care sa castige fotografii adevarate. De ce in Romania nu poate castiga o fotografie facuta cum trebuie, de o calitate de invidiat ?
Eu zic ca se poate face un concurs adevarat, bine gandit !

De ce nu castiga o fotografie? - pt ca nu e concurs de fotografii!

Se pot face fel de fel de concursuri, cu fel de fel de reguli - insa fiecare urmareste ceva anume si bine definit. Participantul urmareste intr-un concurs sa castige premiul si sa respecte regulamentul. Punct... iar organizatorul urmareste publicitatea, angajamentul oamenilor in concurs - anumite reactii ale maselor - pentru a-si planifica actiuni viitoare- se numeste marketing. Organizatorului ii e indiferent cine castiga premiul - el urmareste doar ce si-a propus. Atat timp cat conditiile sunt indeplinite poate sa castige si Leana cu o macheta pusa pe sura de paie.

Cand scopul initial al unui concurs este de marketing - atunci el asa va ramane. Aceasta strategie este folosita de absolut orice firma. statistic vb 99% din concursurile organizate de firme au ca scop marketingul-publicitatea mascata/nemascata etc...iar restul sunt concursuri artistice, caritabile - fara un scop anume.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16482
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #6 : Iulie 08, 2014, 08:15:13 a.m. »
Atat timp cat conditiile sunt indeplinite poate sa castige si Leana cu o macheta pusa pe sura de paie.
... Leana lu' Partzag?  ;D :D