Autor Subiect: Colectia Autobuze si Autocare - 1:43- "Autobus et autocars du Monde" - Franta  (Citit de 25185 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline user

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Colectia Autobuze si Autocare - 1:43- "Autobus et autocars du Monde" - Franta
« Răspuns #50 : Octombrie 19, 2016, 10:41:16 a.m. »
e un singur colet, pe ala platesti curierul :)

eu am mai cumparat de la baietii de pe magazinulcolectionarului si totul a ajuns bine ambalat si fara probleme.

am dat si eu comanda de 3 autobuze, nu vreau sa le colectionez pe toate, ci numai pe cateva

Pe bune? Poate PENTRU Hachette. Iti spun eu sigur ca nu Hachette este producatorul. Hachette este editura, la fel ca si Amercom, De Agostini, Altaya, Eaglemoss... Ele doar comecializeaza, nu produc!

am inteles ca sunt facute de IXO ?
« Ultima Modificare: Octombrie 19, 2016, 10:43:56 a.m. de alios »

Offline Danutz (cornel_ct)

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
Re: Colectia Autobuze si Autocare - 1:43- "Autobus et autocars du Monde" - Franta
« Răspuns #51 : Octombrie 19, 2016, 11:36:42 a.m. »
Pacat de numerele 9 si 10. Lancia Esatau chiar mi-l doream.
Numerele 1, 9 si 10 urmeaza sa fie aduse in cateva saptamani (nu au aparut deloc la noi). Este un proiect, in functie de cum vor merge vanzarile vor aduce si alte exemplare.

• Full Member
« Răspuns #52 : Octombrie 19, 2016, 11:38:55 a.m. »
Dar seria aceasta de autobuze ale lumii va fi disponibilă numai prin intermediul "magazinulcolecționarului" sau si la chioșcuri sau inmedio ?
Nu le cautati la niciun chiosc pentru ca se vand doar pe acest site (este un proiect).

• Full Member
« Răspuns #53 : Octombrie 19, 2016, 11:48:08 a.m. »
Cum ramane cu transportul , platesti pentru fiecare articol in parte sau se face colet ( daca sunt mai multe) si platesti doar o data?!!
Se face colet si se plateste transportul doar pt. un colet. Cum a spus si @nicolas_cj, daca valoarea coletului depaseste 300 lei, transportul este gratuit.

• Full Member
« Răspuns #54 : Octombrie 19, 2016, 11:49:39 a.m. »
Eu ma intreb ce vor face cei care pana acum au vandut cu 130-140lei/buc. :o Daca mai au pe stoc e ,,naspa''! :'( Trebuie sa scada pretul! :-\ Nasol! :'(
Cei de la MAGAZINUL COLECTIONARULUI au cam stricat niste afaceri...deocamdata

Offline user

• Newbie
  • *
« Răspuns #55 : Octombrie 19, 2016, 12:18:08 p.m. »
ar putea strica multe afaceri :D

daca ar aduce si alte colectii ce au aparut exclusiv pe afara

• Full Member
« Răspuns #56 : Octombrie 19, 2016, 01:52:57 p.m. »
Nu au de unde sa faca rost de numere (exceptand #1) la banii aia, pt o colectie care nu s-a terminat inca. S-a mai intamplat la unele colectii (vezi camioane DDR) dar la 2-3 ani dupa terminarea colectiei si doar unele modele. Ala e pret putin peste pretul la poarta fabricii.. Ma indoiesc ca sunt ei asa de bazati.. O sa se opreasca francezii si italienii de luat modelele de la chiosc si le iau de la asta din RO. :)
Si totusi...Acum asteptam francezii si italienii sa ia modelele de la asta din RO ?

Offline theo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 735
« Răspuns #57 : Octombrie 19, 2016, 02:53:27 p.m. »
Am facut o comanda acum 30 de minute si cei de la Magazinul Colectionarului m-au contactat imediat,urmand ca maine sa primesc cele 3 autobuze, prin FAN Curier! ;)

Total plata cu transport inclus 146,25 lei, cu cat se vinde de catre unii o singura bucata! :o

Offline theo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 735
« Răspuns #58 : Octombrie 19, 2016, 03:04:12 p.m. »

Acest bus cumparat cu ceva timp in urma m-a costat cat toate cele 3 comandate ! :-\
« Ultima Modificare: Octombrie 19, 2016, 03:11:04 p.m. de theo »

Offline user

• Newbie
  • *
« Răspuns #59 : Octombrie 19, 2016, 03:50:13 p.m. »
eu sper sa fie un succes, si sa-i faca pe cei de pe acest site, sa aduca si alte colectii din afara

camioanele ixo ar fi super de adus

aici la noi sunt scumpe