Salutare Nick ,
In primul rand , vreau sa te felicit pentru piesa pe care ai pus mana.
E foarte tare , astfel de machete care se executau in anii aia nu doar ca sunt rare , dar sunt piese
de o imensa valoare pe toate partiile.
Dupa cum vedem , macheta nu este terminata.
Probabil omul a inceput caroseria si nu a mai continuat apoi , in orice caz , munca este de apreciat.
Pentru inceput , nu te entuziasma prea rau , fara sa te supar , trebuie sa vezi lucrurile asa cum sunt ele , iar din ce vad eu ai in fata doar macheta a unei caroserii de Oltcit din tabla , vopsita cam la plezneala, la o scara nu tocmai exacta . Cu toate astea , ai si o baza extrem de buna pentru a continua o macheta absolut senzationala. Daca o sa o continui , trebuie in primul rand sa faci apel la niste cunostiinte de desen tehnic si proiectare, modelism + la o carte de Oltcit (cu cartea te indrum eu). Macheta ar avea nevoie in prima faza pentru capatarea de contur de geamuri , elemente caroserie ,interior si roti . Cu ajutorul bazei pe care ti-o pune macheta poti aduce la scara si realiza din styrene sau abs aceste piese . Acum , decizia o iei tu , daca te apuci sa continui macheta asta , iar rezultatul va fi unul unic si senzational , sau sa o pastrezi asa , in memoria acelor vremuri.
Acestea sunt cuvintele mele , sper sa nu te superi daca am fost prea direct:D
Timmy.